Sunt de acord cu tine!
chiar daca in aceste luni, am avut si clipe mai putin bune si ne-am spus cuvinte mai putin "frumoase", voi faceti parte din viata mea, sunteti prietenii mei virtuali!
va doresc si eu sa aveti parte de un Craciun fericit, alaturi de cei dragi, sa ne vedem cu bine si in anul ce urmeaza!
la multi ani! nony
la multi ani! prieteni de pe TPU
Ms mult de tot Nony!
La multi ani si tie! Sa ai parte de tot ce iti doresti Si in primul rand de sanatate!
Sarbatori fericite!
De asemenea si eu iti doresc sa ai un Craciun fericit alaturi de cei dragi tie, e drept si eu am 7 luni pe acest site si ma bucur ca am cunoscut oameni minunati care intotdeauna m-au sfatuit cand am avut nevoie si pe aceasta cale le multumesc. Un Craciun fericit tuturor si un sincer La multi ani!
Adica ce credeai ca eu nu o sa apar cum naiba sunt aici prezenta pentru a-ti ura un an mai bun, cu multe impliniri si un Craciun fericit in sanul familiei
La multi ani si sa fii fericit!
Multa sanatate si tie Nony, multa bucurie in suflet, cat mai multe dorinte indeplinite si un Craciun fericit alaturi de cei mai dragi oameni ai sufletului tau. La multi ani!
Multumim, eu iti doresc la fel tie si familiei tale, numai bucurii si sa speram ca, Craciunul sa aduca lumina in sufletul nostru, Craciun fericit si La multi ani!
Ea întreabă: