nony
| nony a întrebat:

Suntem in ziua de Craciun (in sfarsit). Fac aceasta postarea pentru toti userii acestui site, pentru cei cu care am impartasit ganduri, bucurii, dezamagiri.Pentru cei care au curajul sa vina sa-si sutina punctul de vedere.Pentru cei care au inima de a ajuta pe cei care intreaba. pentru voi.
Sunt de 6 luni pe acest site, vrand, nevrand m-am atasat de unii dintre voi, pe unii ii respect pentru ceea ce sunt, pe altii ii consider prieteni de nadejde atunci cand ai probleme.Toti formam acesta echipa.Si acestei echipe ii urez : ¨Un an nou mult mai bun, fericire in casele voastre si intelegere.Dorintele sa vi se indeplineasca si zambetul sa fie pe buzele voastre.Va respect si va iubesc¨ La multi ani!

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Sunt de acord cu tine!
chiar daca in aceste luni, am avut si clipe mai putin bune si ne-am spus cuvinte mai putin "frumoase", voi faceti parte din viata mea, sunteti prietenii mei virtuali!
va doresc si eu sa aveti parte de un Craciun fericit, alaturi de cei dragi, sa ne vedem cu bine si in anul ce urmeaza!
la multi ani! nony
la multi ani! prieteni de pe TPU

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ms mult de tot Nony!kiss
La multi ani si tie!love struck Sa ai parte de tot ce iti dorestibig grin Si in primul rand de sanatate!love struck
Sarbatori fericite!big grin

| Barajag a răspuns:

De asemenea si eu iti doresc sa ai un Craciun fericit alaturi de cei dragi tie, e drept si eu am 7 luni pe acest site si ma bucur ca am cunoscut oameni minunati care intotdeauna m-au sfatuit cand am avut nevoie si pe aceasta cale le multumesc. Un Craciun fericit tuturor si un sincer La multi ani!

cami
| cami a răspuns:

La multi ani, nonysorul nostru happy

| SweetCandy a răspuns:

Adica ce credeai ca eu nu o sa apar laughing cum naibabig grin sunt aici prezenta pentru a-ti ura un an mai bun, cu multe impliniri si un Craciun fericit in sanul familieibig grin

La multi ani si sa fii fericit!
kiss

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sărbători fericite Nony!

Shin
| Shin a răspuns:

Merry Xmas to you too, and to everyone a Happy New Year ! happy
Lots of love, Shin winking

Shin
| Shin a răspuns:

Merry Xmas to you too, and to everyone a Happy New Year! happy
Lots of love, Shinwinking

| Dara a răspuns:

Multa sanatate si tie Nony, multa bucurie in suflet, cat mai multe dorinte indeplinite si un Craciun fericit alaturi de cei mai dragi oameni ai sufletului tau. La multi ani!

| olimpiaherra a răspuns:

Multumim, eu iti doresc la fel tie si familiei tale, numai bucurii si sa speram ca, Craciunul sa aduca lumina in sufletul nostru, Craciun fericit si La multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Craciun fericit si tot ce iti dorestihappy