anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suntem țara "bolnavilor psihici"? Văd aici multe persoane care se întreabă ce boli psihice ar putea avea, inclusiv eu. Am văzut pe cineva pe un grup de Facebook care voia pensie pentru că are anxietate.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu.

Suntem epoca bolnavilor psihici.

Sunt prea interconectati intre noi, sunt prea multe probleme sociale, suntem prea conectati la tot ce se intampla in lume. E greu sa nu te loveasca anxietatea.

| Mindfulness a răspuns:

Pe aici suntem multi cu probleme da laughing eu sunt user relativ vechi și am observat de mult chestia asta! Unii postau întrebări pe aici de la psihiatrie laughing
Multi înnebunesc nu știu din ce cauza,e foarte ciudat!
Aici e raiul celor cu probleme la mansarda, dar nu toți sunt nebuni! Tu nu ești nebun daca te duci la munca și poti să ieși din casă având anxietate,tu nu ai încredere în tine,ai tu multe insecurități probabil din cauza mediului înconjurător,cineva te-a descurajat, sau ai avut certuri, scandaluri, consum abuziv de alcool in familie, bătăi etc. Tie ți se pare că ai avea toate bolile dar ești doar ipohondru, nu ai nimic grav!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt destui cu probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt și bărbați și femei cu probleme.

| ALM2000RO a răspuns:

Suntem lumea bolnavilor psihici, ăsta e secolul 21. Depresia e boala secolului...