Buna dimi! ai dreptate tu ce ai zis si stii de ce? pentru ca marotitatea in special partea feminina, nu mai iubeste cu inima, si sufletul curat, acum toata lume merge la vrajeala, interes material, sex si alte minuni, deaceia nu rezista relatiile tinerilor din ziua de azi, prostitutia si prostia troneaza la loc de cinste apoi ne intrebam de ce? cate fete se marita in ziua de azi din dragoste? cate din ele simt fiorul dragostei? iti zic eu, aproape niciuna, de ce? pentru ca ele in ziua de astazi nu mai vor asa ceva, vor doar lux, lux, lux si iar lux, merg pe acel principiu 1-2-3 ani daca stau cu X e ok imi vad saci in car pe urma...pa, mai sunt si persoane care se indragostesc cu adevarat si chiar se citeste pe fata lor, e bine cand gasesti o asfel de persoana sa o stimezi si sa o respecti pentru ca dragostea, intelegerea, si fericirea sunt cei trei factori care incheaga o relatie frumoasa
Super dragut textul se vede ca ai talent. Daca te intereseaza pe jurnale.ro te poti exprima mai bine
o zi buna :*
@mihaela111 si pentru toti ceilalti care cred ca eu am compus asta, nu, eu doar am cerut permisiunea celui care cred eu ca a compus-o pentru a o pune si eu in speranta ca voi afla mai multe raspunsuri.
uitati aici : http://www.tpu.ro/......rbim-ne-e/