| 4evergentleman2023 a întrebat:

Suntem un popor de idioți? De ce o grămadă de persoane denigrează pe altele fara sa le cunoască personal sau ca acele persoane sa le fi făcut ceva rău personal? O grămadă cauta să denigreze, sa ii strice imaginea cuiva doar că nu le place ceva la ei sau prin prisma altor persoane, caută să le expună tot dosarul de-a lungul vieții și să bârfească și discrediteze, umilească prin bârfe și răutate gratuita când acei oameni (victimele) nu fac rău absolut nimănui, își văd de viața lor, nu deranjează pe nimeni. Cu toate astea sunt atacați gratuit și judecați, criticați din toate direcțiile de niste ghiolbani și cocalari! Și între prieteni vad aceste lucruri după ce se cearta se sifonează și denigrează între ei prin vorbe ce nu ar fi trebui spuse, umiliri și denigrări cat cuprinde despre tot trecutul lor și faptele lor! Asta nu e o forma de sociopatie sa te răzbuni in halul asta sau sa denigrezi pe cineva fără să te fi deranjat cu ceva sau să îți facă vreun rau? La rromi se întâmplă mai mai acest lucru? Că am văzut că mulți sunt așa dar sunt și români, eu nu înțeleg de unde atâta dușmănie și răutate gratuita, sa ii strici cuiva imaginea în societate care nu face rău nimanui și nu are absolut nimic cu nimeni și cu toate astea are o grămadă de dușmani! Din ce cauze atrage atâtea antipatii și dușmani daca are un comportament în societate ok, nu face rău nimănui? Ce câștigă unii că denigrează o persoana? Se simt mai importanți, mai șmecheri? De ce sunt unii așa de infecți la caracter?

5 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Nu suntem un popor de idioți, însă unii din noi căutăm să exploatăm viețile altora pentru a da noua o alura de importanta! Multi au vieți plictisitoare și, prin urmare, caută să-și facă viața mai interesantă denigrând alte persoane.Cam asta ar fi explicația mea.
Unii umilesc persoanele din invidie,alții că au probleme cu stima de sine,iar alții pentru a părea importanți.
Adevărul din spatele acestui comportament e legat și de traumele din copilărie,unde unii copii au trăit în medii lipsite de afecțiune,atenție și de iubire,iar la vârsta maturității caută validare din partea celorlalți.
Problema pe care multi o neglijează e că prin aceste manifestări de comportament ajung sa fie văzuți fix invers decum își doreau ei sa fie văzuți,asta daca acel om toxic încearcă să manipuleze niste oameni cu stima de sine,in schimb,daca vorbim de oamenii care au deficienta de stima de sine,îl vor accepta pe acel om toxic drept căpetenia grupuluihappy
Depinde acum și cum privești lucrurile, că dacă e sa-ti de-a cate o părere fiecare, deși diferite, toate acele păreri sunt corecte, cel puțin într-o oarecare măsură big grin

| flixbuster a răspuns:

Pai si tu care ne faci pe toti idioti la gramada nu ne denigrezi fara sa ne cunosti personal sau sa-ti fi facut ceva rau? Intreb si eu...

| 4evergentleman2023 explică (pentru flixbuster):

Unii,na,sunt și eu nervos, mai mult mă refeream la minorități dar na ești puțin pe langa subiect! Alții sunt uniți numai noi ne dam in cap unul altuia și suntem dezbinați și ne uram de moarte! Sa nu mai zic că în străinătate fugim noi între noi așa de buni suntem, dar asa e, nu sunt toți la fel dar ajungi la nervi când unii te ataca fara sa le fi făcut nimic personal!