anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti atenti cand spuneti ceva, ca sa nu jigniti pe celalt? sau va este indiferent?

Răspuns Câştigător
| cesege a răspuns:

Nu imi place sa ranesc interlocutorul.Incerc sa-mi spun oful fara sa jignesc! Sunt o pacifista, dar am invatat ca trebuie sa spui ce te deranjeaza!

16 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Imi place sa spun omului direct ce am pe suflet chiar daca uneori adevarul doare, dar bineinteles, sa o spun in limita bunului simt!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sigur, in relatiile cu ceilalti din jur trebuie sa fim foarte atenti la felul cum ne exprimam pentru a nu creia situatii tensionate cu replici contradictorii.

| christabell a răspuns:

Da, sunt atenta la acest aspect, pentru ca si mie imi displace sa fiu jignita, dar pentru aceia care sunt grosolani, nesimtiti sau obraznici, am un "ac"pus deoparte si nu-l folosesc cu delicatete.

| Ana a răspuns:

Eu sunt putin cam rea happy recunosc macar
critic p toti, bine majoritatea nu chiar toti, vreau sa ma schimb dar chiar nu pot happy

| Dara a răspuns:

Intotdeauna imi aleg cu grija cuvintele, chiar si in situatii conflictuale. Cand se intampla sa spun ceva nelalocul lui, de obicei realizez ca am gresit si daca e cazul, imi cer scuze.

| Cryssy a răspuns:

Da...sunt atenta. orice as spune, nu vreau sa ii ranesc pe cei din jur...

| Flav a răspuns:

Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani
oamenii si a-ti sustine parerile. [ Octavian Paler ]

nony
| nony a răspuns:

Sunt foarte atent.sa-l jignesc (daca meritá)winking
Dar de obicei inainte sa zic ceva gandesc.Multi vorbesc, apoi gandesc.

| emi a răspuns:

Imi place sa fiu sincera...insa din educatie sau pur si simplu pentru ca nu-i stilul meu, nu nu-mi place sa jignesc pe nimeni, chiar daca trebuie sa-l critic, incerc sa o fac cat mai finut...desigur mai imi pierd si eu rabdarea.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu jignesc. daca am ceva de reprosat o pot face si intr-o maniera frumoasa. daca individa/individul respectiv ma injura, ma jigneste ii intorc spatele si nu intru in jocul lor. rezolvi ceva daca injuri pe cineva? doar nu traiesc in mahala

| JustMeFlory a răspuns:

Din nefericire imi scapa fara sa vreau anumite chestii.Nu imi place sa jignesc pe cineva sau daca o fac, o fac involuntar!sad

| thehope a răspuns:

Aproape intotdeauna incerc sa vorbesc cat mai frumos cu ceilalti, nu sunt adepta jignirilor si a vorbelor care dor, pentru ca stii si tu vorba aia..."ce tie nu iti place, altuia nu face"...insa se mai intampla uneori sa mai scap anumite cuvinte, expresii care pe altii deranjeaza...cum mi s-a intamplat si zilele trecute...am spus o vorba care in mod normal nu ar deranja.insa am reusit sa supar pe cineva astfel...sad

| emi a răspuns:

Dar tu alllinna? tu jignesti sau nu?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De obicei sunt atenta. Uneori insa simt nevoia de a le spune oamenilor adevaruri, chiar daca ele sunt jignitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@emi, eu incerc pe cat posibil sa ma incadrez in niste limite de bun simt.

| oana_9467 a răspuns:

Nu mi-a placut sa jignesc pe nimeni, dar atunci cand am fost jignita am raspuns la fel.In ziua de azi trebuie sa fii cat mai direct ca altfel esti luat drept fraier.

Întrebări similare