| klaws007 a întrebat:

Sunteti de accord cu ceea ce se intampla impotriva tiganilor din bulgaria?

Răspuns Câştigător
| LAYILA a răspuns:

Pai sunt aia care isi fac cazzi lor lucreaza si asa mai departe dar si aia care fura iau la misto pe toata lumea eu nu sunt impotriva lor cunosc unu mmmmm... cand imi aduc aminte ce faceam cu el... dar si aia care fura si ne fac de ras pe noi romanii aici in afara sper ca ai inteles

4 răspunsuri:
| LAYILA a răspuns:

Nu sunt impotriva lor da *** si ei, sunt aia care chiar nu merita sa traiasca parerea mea! si aia buni...

| klaws007 explică (pentru LAYILA):

Fii mai explicita, te rog.

| LAYILA a răspuns (pentru klaws007):

Pai sunt aia care isi fac cazzi lor lucreaza si asa mai departe dar si aia care fura iau la misto pe toata lumea eu nu sunt impotriva lor cunosc unu mmmmm... cand imi aduc aminte ce faceam cu el... dar si aia care fura si ne fac de ras pe noi romanii aici in afara sper ca ai inteles

| klaws007 explică:

Apropo, nu vreau sa se inteleaga ca as fi rasist, dar vreau doar parerea voastra, tinand cont de faptul ca mafia din bulgaria este mult mai puternica. Anul trecut de exemplu un amic de al meu a fost oprit in sosea de un politist fals.
Pe langa asta, stim cu totii ca nici romanii nu sunt chiar usa de biserica, insa din pacate realizez ca si in Romania tiganii incep sa faca legea si ca daca ai curaj sa le comentezi, bele*sti pe*wla, de ex fratelui meu iàu facut praf masina si garajul pentru ca là urecheat pe un copil de tigan pentru ca là injurat.

| CristinaCrisy a răspuns:

Daa asa le trebuie se mai duc si pe acolo sa ne faca tara de ras huuu daca as putea as vrea si eu sa particip la demolarea caselor!