| Jorgibusn029 a întrebat:

Sunteți de acord că suntem generația cu cele mai frumoase fete și femei, și că suntem generația cu cel mai ridicat IQ fata de părinții noștri de acum 20 de ani sau mai mult care sunt și erau foarte mediocrii? Dar și generația care trăiesc sentimentele cel mai intens fie ele de bucurie sau tristețe?
Dar mai consider că suntem și generația cu cele mai multe despărțiri sau divorțuri, suntem generația cu lipsa totala de interes atunci când vine vorba de refacerea unei relații.Consider că nu ne mai dăm suficient interesul pentru a mai repara relația și preferam sa înlocuim partenerul/a decât sa reparam acea relație.Consider că suntem generația cu cele mai frumoase pasiuni/hobiuri
Avem cea mai frumoasa muzica, mult mai frumoasa fata de ce aveau părinți sau bunicii nostri avem cele mai frumoase voci, cei mai mari învingători/ cele mai mari talente..Consider că generația de acum
cu vârstele cuprinse intre 18-30 (80% din generația asta au un IQ foarte ridicat și avem o mentalitate de învingători nu de mediocrii )consider că generația de acum e mult peste părinții ori bunicii nostri, chiar daca în ochii unor părinți părem bolovani eu cred că au o oarecare invide că avem multe alternative la mana.Si voi considerați la fel?

17 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Care generatie sunteti voi? si care generatie suntem noi? ca actual pe acest pamant traim mai multe generatii, nici tu nu esti in generatia mea si nici eu in generatia lui popescu sau xulescu!
Apropo Ion Iliescu inca traieste si el este contemportan cu mine si cu tine, dar este din generatia care faceau calcule pe ABAC (plurarul acestui substantiv fiind abace) nu pe deviceuri cu android sau IOS

2 la mana cele mai frumoase femei de unde? de pe Pamant? in anul 2024, si crezi ca actualele femei sunt cele mai frumoase all time, din toata istoria?
I-a la puricat netul si vezi ce cantarete si ce actrite erau frumoase in anii 50-60-70-80 la nivel mondial si o sa iti schimbi parerea

3. cel mai mare IQ, ma faci sa rad, la ce ajuta un IQ de 200 sa zicem daca nu esti in stare sa iti faci temele decat cu ChatGPT, nu stiu ce IQ avea Thomas Edison, dar stiu ce a lasat el omenirii!
Probabil cel mai mare inventator al tuturor timpurilor.
Bine eu il stimez la fel de mult si pe N. Tesla...dar Edison a inventat becul, a realizat prima distribuție de energie electrica instaland o centrala electrica, a imbunatatit telefonul inventat de Graham Bell, a descoperit sau imbunatatit dispozitive din domeniul comunicatiilor si cinematografiei etc printre alte peste 1000 de brevete de inventii!
Si totul nu ca acum cand ai manuale, tratate, net cu milioane de terabiti de informatii ci in perioada cand el facea inventiile cu un creion pe o foaie!

daca frumosul pentru tine este frumosul vazut de nicolae guta care considera ca mercedesul cu steluta este cea mai tare masina, atunci da actual exista cele mai cele lucruri, facand o analogie noi ceilalti consideram la Zonda pagani este ca look peste orice mercedes...

Frumusetea este un concept mult prea ambiguu, intrucat ea sta in ochii privitorului este greu sa dezbatem un concept strict subiectiv

Ai fost foarte vag si ai spus niste clisee mai mult, fiecare generatie are si oamenii sai cu merit si oameni fara merit.
Faptul ca tu consideri ca tinerii din ziua de azi ce au varste intre 18-30 de ani sunt superiori ca si inteligenta parintilor si bunicilor lor, este parerea ta.
Sa vedem ce realizari are aceasta "generatia"!

| gabicoo a răspuns:

Ce-ai fumat puiule?

| J0B0MAT a răspuns:

Nu consider.

| mODIN a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu absolut nimic din ce ai spus laughing

| Sophieka a răspuns:

Suntem o generatie libertina dar nu in sensul bun, suntem o generatie permisibila care a devenit nesimtita.

Legat de frumusete, in niciun caz. Cauta filme vechi / actori / actrite din anii 20-80... Sa vezi cata frumusete, eleganta, rafinament.

Daca iti arat modele de biciclete, trotinete si masini vechi care nu mai exista in prezent pentru ca aveau un consum mic / era dificil sa faci accidente cu ele s-a.m.d nici nu ti-ar veni sa crezi ce inventii erau cu o suta de ani in urma.

Vezi carti vechi ai marilor inventatori sau oameni intelepti...Din ei ne inspiram azi...Deci ce vorbesti?

Nu suntem o generatie mai buna ci doar mai libertina.

| Sophieka a răspuns:

Generatia de azi nu e in stare sa munceasca ceva fizic, generatia de azi are nevoie de kilograme de machiaj pe fata, geneatia de azi nu stie sa faca mancare, generatiei de azi ii este rusine sa dea cu matura sau sa-si adune mizeria de pe jos, generatia de azi sta cu orele lipiti in telefoane, televizoare uitandu-se la tot felul de porcarii si vorbind tot felul de prostii... Deci?

| Standt a răspuns:

Daca suntem generația cu cel mai ridicat IQ, de ce suntem generația cu cele mai multe despărțiri sau divorțuri? De ce nu am ales inteligent? Sau nu avem IQ ridicat.
In rest, nici nu mai vreau sa citesc. M-am lamurit.

| Jorgibusn029 explică (pentru Standt):

Nu era vorba de inteligenta emoțională ce tine de relatii romantice.Nu la asta am făcut referire

Probabil te-a bulversat afirmația mea și nu ți-a convenit că nu te enumeri și tu printre generația asta.

| Standt a răspuns (pentru Jorgibusn029):

Serios?
Mai analizeaza-te daca ai IQ ridicat.

Inteligenta emotionala? Defineste!

Inteligența emoțională reprezintă abilitatea unui individ de a opera și a recunoaște propriile emoții, dar și ale celorlați, utilizând informațiile emoționale cu scopul de a gestiona relațiile interpersonale într-un mod empatic și eficient

Mamaaaa, de unde ai copiat? Macar ai inteles eva?

Nu te mai autosabota atât nu am spus că suntem genii, dar față de părinții nostri care au o mentalitate mediocră și nu una de învingători suntem mult peste ei. Tinerii din generația asta au multe abilități, și mai multe șanse de reușită fata de părinții sau bunicii nostrii.Multi tineri din generația asta au foarte mare succes și mai multe șanse de reușită.Pe vremea părinților nostri nici știința nu era atât de avansata.Se vede că suntem mult mai inteligenți datorita tehnologiei care ne-a dat șansa de a evolua.Un tânăr poate sa fie YouTuber și poate câștiga bine din asta daca are abilitățile necesare.Nu fac referire doar la asta.Dar tinerii din ziua de azi sunt mult mai ambițioși și au o mentalitate de învingători.Pe când părinții noștrii ne-au învățat că trebuie să avem un job, o facultate, că să rămânem la statutul de oameni mediocrii care nu îs doresc mai mult decât siguranța zilei de mâine și doar atât.Noi gândim foarte sus fata de părinții nostri și câteodată de multe ori ne dorim sa aspiram la idei peste capacitățile noastre și asta ne da curajul sa progresăm și ne mărește și mai mult ambiția de a reusii în viața

Si de ce daca sinteti voi ata de inteligenti si aveti multe abilitati, totl merge spre ruina? Mai functioneaza ce a rezistat facut mediocru. Nimic nou. Stiinta mereu avanseaza. Evident ca nu era, nu este dar va fi.
Youtube nu cere abilitati nici inteligenta. Nici munca nu este. Nu tratezi oameni, nu construiesti drumuri, nu... nimic. Asta nu e progres. Asta dovedeste cat de inculti si ignoranti sunteti tocmai fiindca va lipseste inteligenta. Nici nu merita sa mai discut cu tine, pentru ca esti sub limita inferioara a unui minim de 'teligenta.

Nimeni nu merge spre ruina sunt cazuri și cazuri de tineri Inca odată repet nu îi băgăm pe toți în aceași oala nu am spus că suntem genii.Un YouTuber de performanta câștiga într-o lună cat 10 salarii de ale tale.Nu vreau sa te pun într-o postură proasta.Doar oamenii frustrați și mediocrii întotdeauna se simt incapabili când în fata lor au adversari mult mai bine pregătiți...

Doar faptul că unii nu reușesc în viața au frustrări acumulate și și-o descarcă pe cei tineri.Si incep sa vorbească tinerii.Ca sunt inculți, prosti, dar tinerii au o mentalitate mult mai antrenata.Bineinteles nu excludem acei învingători trecuți de varsta tinereții care au reușit.In general am afirmație la cei mediocrii, umili care doar se mulțumesc cu siguranța zilei de mâine, fara a-și antrena abilitățile mentale(mainset)