Caini in capitala sunt de vreo... dintotdeauna, pana acum n-ati vazut ca sunteti inconjurati de ei?
N-ati protestat pentru sterilizarea lor, va durut in pix, daca s-ar fi aprobat sterilizarea acum 5 ani, azi 90% din ei ar fi disparut.
Nu este vina copilului si nici vina animalelor, este vina astora care credeti ca "timpul le rezolva pe toate".
Peste tot vezi cetateni indignati de conditiile din tara, de salarii, pensii...etc,iar daca-i intrebi cum au luat atitudine "pff,cei aia atitudine?", la fel s-a intampla cu animalele, la fel se va intampla si cu restul.
Toti sunteti indignati, insa pare ca aveti alte probleme mai mari.
Contra eutanasierii cainilor, pro eutanasierii dobitocilor ce cred ca au drept de viata si de moarte asupra animalelor.
Eu nu i-as eutanasia, eu i-as impusca pe toti, scurt si la obiect, ce eutanasiere? Ionut nu a avut parte de o viata si ca el mai sunt destui va asigur dar nu au fost mediatizati atat
Sunt impotriva eutanasierii cainilor maidanezi! Tot din cauza oamenilor s-au ajuns la atatia caini maidanezi pe strada!
Cei care nu sunt de acord cu asta si spun ca iubesc animalele, dacă ȋi iubiţi ȋntr-adevăr, luaţi-i acasă sau trimiteţi-i ȋn adăposturi. Nu-i mai lăsaţi pe străzi, ȋn foame şi frig, să muşte copiii şi să fie loviţi de maşini...
Hei,doar nu o sa ne umplem de caini daca le luam apararea, am deja 2 caini, cati mai vrei sa iau? Eu niciodata nu am lasat caini pe strada! Nu ma dau foarte tare in vant dupa caini, dar li se face o mare nedreptate, cum adica, din cauza la trei caini se eutanasiaza 60000?
Misterioaso tu mai mult de 2 neuroni nu ai. dc **** mea daca iubesc animalele sa le trimit in adaposturi? asta nu ar trebui sa fie treaba autoritatilor cumva? nu pentru asta platim taxe si impozite? toti care sunteti pro eutanasiere aveti o singura placa "daca iubiti cainii sa-i luati acasa"dar nimic concret si la subiect. tu nu esti cu nimic mai presus ca un caine turbat daca consideri ca singura solutie este o crima in masa. in loc sa gasiti solutii umane de a rezolva o problema ganditi ca un om de pestera din vremea dinozaurilor. cum ar fi sa mori din cauza altcuiva? just think jivino...
anonim_4396 întreabă:
nyoentox2002 întreabă: