Personal, nu am nimic impotriva. Toti suntem oameni si ar trebui sa avem drepturi egale. Nu vad de ce nu s-ar casatori (desi ma indoiesc, ca multi dintre ei isi vor dori si o cununie religioasa, din moment ce biserica mereu a fost foarte dura cu ei, a aratat toleranta - zero) sau n-ar avea copii, daca au aceasta posibilitate. Plus, orfelinatele sunt pline de copii necajiti, care au nevoie de dragoste, de intelegere, de sprijin (material si moral). Oare e mai bine sa creasca intr-un orfelinat sau alaturi de niste parinti iubitori (indiferent de sexul acestora)?! Dar, bineinteles, comisia, care decide, daca un cuplu merita sau nu sa infieze un copil, va trebui sa faca aceleasi verificari ca si in cazul unui cuplu de heterosexuali.
Poate, n-ar fi tocmai o familie traditionala/comoda, dar sunt aproape convinsa, ca ar fi una fericita (asta e important, nu?).
Numai bine!
Poti sa editezi intrebarea. Intra la "Intrebarile mele" si da clic pe "Editeaza" (scris cu rosu deasupra intrebarii), apoi corecteaza-ti greseala si salveaza! Succes!
Da, eu sunt de acord.Nu stii niciodata de cine te poti indragostii.Asa pare firesc, ca un barbat si o femeie sa fie impreuna. Dar de ce unora li se pare imoral ca intr-o relatie sa fie implicate doua persoane de acelasi sex? Mie mi se pare absoult in regula.
Personal sunt de aceeasi parere cu sandra. Mi se pare imoral.Multumesc pentru raspunsuri, vroiam si alte opinii, pareri.Am sesizat greseala prea tarziu pentru a fi corectata, cred.
Mi se pare o prostie. din cauza acestor oameni sfarsitul nostru pe acest pamant se apropie.de aia a lasat Dumnezeu si femeie si barbat pe pamant. daca nu lasa doar barbatii sau doar femeile... mi se pare ceva dezgustator.nici animalele nu fac asta si sunt totusi animale. sper sa nu te superi dar asta e parerea mea
anonim_4396 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: