Nu sunt de acord, dar dupa cum bine sti nu au catadisit niciodata sa le ofere un adapost si atunci solutia pentru acesti primari, care desigur este si simpla este aceea de a-i eutanasia, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ar putea trece bietele animale care nu au nici o vina.Aici in Suedia, fiecare caine are un stapan si sincer am vazut si caini care nu sunt de rasa si totusi sunt ingrijiti foarte mult.Eu cred ca, cel mai bine ar fi sa nu plateasca pe cei care eutanasiaza, ci sa plateasca un adapost.
Da. În totalitate şi sper să se aplice în întreaga ţară! M-am săturat până peste cap de câini vagabonzi şi să treabuiască să am mereu ceva contondent la mine ca să mă pot apăra când sunt atacat.
Voi ăştia care nu sunteţi de acord ar trebui să îi luaţi şi să-i ţineţi acasă dacă tot îi iubiţi atât de mult.
Mda... hai să nu fim cruzi şi omorâm câinii (a căror utilitate oricum este ZERO) şi să lăsăm ca oamenii să sufere traume de la muşcături şi să dăm mai mulţi bani la spitale ca să-i tratăm, nu?
Întotdeauna e mai ieftină o înmormântare decât un tratament!
Daca ti-ar schilodi si traumatiza psihic pe viata copilul, nu cred ca ai mai vorbi asa.
Mai bine pe iei decat amaratii acea de catelusi Eu nu spun ca nu au muscat sau nu musca pe nimeni ----- dar sa faca ceva in aceasta privinta nu sa-i omoare Daca-i omoara asa sa-i ajute dumnezeu Pa
NUUUUU ador animalele! am si eu o catea care am luat-o de afara era mica si acum va fi a 3 oara cand v-a fata si iubesc animalele la nebunie DECI NUUUUUUUU, NU SUNT DE ACORD
Daca nu va comvine, veniti maine in fata primariei de langa cismigiu la ora 11 pentru a nu se aproba legea asta tampita.va rog.