| OnePiece a întrebat:

Sunteti de acord cu mancatul cainilor? Aceasta traditie se practica in tari precum China si Laos. Asa cum noi torturam si mancam porci, gaini si vite, asa si ei tortureaza si mananca caini si pisici.

26 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu sunt de acord cu torturarea, violarea, uciderea şi mâncatul animalelor în general. Că e porc, găină, şobolan sau câine e tot aia. Fiecare e inocent şi nu vrea să sufere şi nici să moară.

| whatevernvm a răspuns:

Fac o tocana de bichon de n-ai mancat în viața ta

| Speed99 a răspuns:

Probabil noua ni se pare ceva inuman, dar daca stai si o iei logic, nu e atat de anormal. Dupa cum ai spus si tu, cum noi mancam porci, gaini si vita, ei mananca pisici si caini. Nu am fost crescuti acolo ca sa le intelegem in totalitate traditia, asa ca, atata timp cat oameniii nu sunt raniti, pot sa manance ce vor.

| RAY a răspuns:

Sincer nu sunt ca imi plac cainii mult si pisicile, nu-mi place sa judec, fiecare om manca ce poate, un gandac e mai sanatos decat carnea plina cu chimicale, ce paradox nu, da ai uitat de gandaci la gratar

| Drimmero a răspuns:

Bleah! Natie bolnava!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Categoric, nu! Prin Africa, Indonesia ori prin unele zone innaccesibile din America de Sud există încă canibali. Înseamnă că trebuie să fim de acord și cu tradițiile lor? Ce facem, ne mâncăm și între noi? La propriu, încă nu o facem...

| T0T a răspuns:

Sunt de acord. Aș fi ipocrit să nu fiu atâta timp cât mă bucur de minune de carnea de porc.

| Superior a răspuns:

Aia-s copii tai fa, eu te-am lasat balta ca esti urata

| ShaOfHatred a răspuns:

Deci nu stiu de ce, dar cred ca intrebarea ta o fost inspirata de la raspunsul meu
https://www.tpu.ro/......olenti-eu/

Da,sunt de acord.Atata timp cat ei nu se baga peste traditiile noastre,nici noi nu trebuie sa ne bagam peste ale lor. Adina, uite, in India, daca omori o vaca aia te ard pe rug. Peste tot sunt anumite obiceiuri, si noi nu avem dreptul sa ne legam de ele.

| NOname a răspuns (pentru ShaOfHatred):

De ce nu am avea dreptul să ne legăm de obiceiurile tâmpite? Orice obicei imbecil, nociv merită dat jos, inclusiv cele româneşti.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru NOname):

Pai mi se pare ca fiecare are dreptul la parerile lor si credintele lor. Pentru ei, ceea ce fac e ceva normal.Pentru noi, nu. Deci nu trebuie sa ne bagam peste ei. Se numeste empatie.

Si tu esti vegan/a, evident ca nu esti de acord cu asta.

| NOname a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Nu empatizez cu psihopaţii sadici şi idioţi. Îmi propui să încep? Ca ce chestie?

A, pentru tine da, probabil are sens. Gen "ca să mă lase pe mine, criminalul, în pace, îi las şi eu pe ei, criminalii, în pace". Dar, vezi tu, din punctul de vedere ale adevăratelor victime, celor pe care îi terorizaţi, empatia voastră e nulă şi sunteţi doar o adunătură de hitleri, care încearcă să spele mâinile unii altora.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru NOname):

Atata timp cat mananc carne n-am bai. Heil me! :3
Iti respect opinia si nu ma deranjeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vomit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti foarte desteapta, o fata, una la 8 miliarde.

| Kiwibibilă a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi se tot spune.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Asa-ti zic taranii la tine pe ulita cand vor sa te combine?

| Superior a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Ratata

| Superior a răspuns (pentru anonim_4396):

Iubire tu esti miresul meu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Varule, zi sincer, ce incerci sa demonstrezi?laughing Stim deja ca esti imatur si ca ai creierul sub dezvoltat.`

Miresule,nu ma lua cu de astea. Stii bine ca eu nu renunt la tine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

De unde atata smecherie intr-un singur baietel?

Eu ar trebui sa te intreb asta, mrrrrrrrrr

| Kiwibibilă a răspuns:

Normal, de ce nu? Nici eu nu inteleg ce e in neregula in a omori caini.

| Superior a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Meriti iadul fa

| JoookkkeeeRRR a răspuns:

Cred ca mi se face rau!