| Silvia a întrebat:

Sunteti de acord cu mine ca mancarea de la altii e cea mai buna?laughing Si mai ales daca e gratis.laughing

Răspuns Câştigător
| albastrel a răspuns:

Vecinul meu de fiecare data cand vine la noi se opreste direct la frigider... ii place la nebunie mancarea mamei mele big grin... a si faza tare e ca vine in fiecare zi la noi :d. deci mama gateste pentru 7 persoane mereu ca pe langa ai nostri (mama, tata, eu si 2 fratii mai vine si vecinu' si prietenul meu) big grin. ce familie mare am!big grin

9 răspunsuri:
| Silvia explică:

NicuNebunu, degeabalaughing.
Nu stiu sa fac mancaresad laughing.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mie mi se pare ca mancarea pe care o gatesc eu e cea mai buna.

| monyk a răspuns:

Dalaughing...ai mare dreptate, eu daca am ceva mancare acasa, si merg la cineva si este aceeasi mancare, o prefer pe cea de la altii si daca e pe gratishee hee...cu atat mai bine, nu stiu, dar asa e intotdeauna parca ce e de la altul e mai bun, poate ca e doar o impresie, dar oricum imi place...laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Nu vreau sa par fitoasa dar niciodata nu mi-a placut sa manac la altii, nici macar la matusile mele. cea mai buna mancare o facea bunica mea, nici macar mama. acum gatesc eu.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Asa este silvia parca e mai bun mancarea la altcineva

Te ajut eu sa faci ceva sa il inviti pe nicu nebunu la masalaughing

| antonius74 a răspuns:

La mine acasa stau si ma uit la farfurie, plangandu-ma ca nu-mi place nimic. Aceasi mancare, la altul acasa inseamna un deliciu laughing
Imi povestea taica-meu cum manca in armata: acasa nici nu suporta ouale, acolo baga in el pana nu mai incapea nicio inghititurahee hee
Ai dreptate, te simti mai bine mancand atunci cand stii ca e free, cel putin eu sunt mai relaxat si ma satur ca lumea laughing

| elyssa20 a răspuns:

Ooo daaa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta era candva acum mananc de la mine din frigider si zau ca este buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place sa mananc la persoane despre care nu stiu nimic, le cunosc de putin timp, nu imi place sa merg la cineva si sa ma puna la masa, nu sunt fite, doar ca...nu stiu, asa am fost mereu.