Vecinul meu de fiecare data cand vine la noi se opreste direct la frigider... ii place la nebunie mancarea mamei mele ... a si faza tare e ca vine in fiecare zi la noi :d. deci mama gateste pentru 7 persoane mereu ca pe langa ai nostri (mama, tata, eu si 2 fratii mai vine si vecinu' si prietenul meu) . ce familie mare am!
Da...ai mare dreptate, eu daca am ceva mancare acasa, si merg la cineva si este aceeasi mancare, o prefer pe cea de la altii si daca e pe gratis...cu atat mai bine, nu stiu, dar asa e intotdeauna parca ce e de la altul e mai bun, poate ca e doar o impresie, dar oricum imi place...
Nu vreau sa par fitoasa dar niciodata nu mi-a placut sa manac la altii, nici macar la matusile mele. cea mai buna mancare o facea bunica mea, nici macar mama. acum gatesc eu.
Asa este silvia parca e mai bun mancarea la altcineva
Te ajut eu sa faci ceva sa il inviti pe nicu nebunu la masa
La mine acasa stau si ma uit la farfurie, plangandu-ma ca nu-mi place nimic. Aceasi mancare, la altul acasa inseamna un deliciu
Imi povestea taica-meu cum manca in armata: acasa nici nu suporta ouale, acolo baga in el pana nu mai incapea nicio inghititura
Ai dreptate, te simti mai bine mancand atunci cand stii ca e free, cel putin eu sunt mai relaxat si ma satur ca lumea
Florennce întreabă:
GherghinelAreIubita întreabă: