| 3NGL3ZUL a întrebat:

Sunteti de acord cu noua structura a anului scolar? adica sa incepi pe 12 sept-23dec sem I si sa dam tezele pana la 30 nov.
Sincer la noi la scoala primle 3-4 saptamani cu s-au pierdut cu testele initiale s-a scurtat drastic semestrul si in plus am dat 2 teste pe saptamana.
si de pe 23 deci pana pe 15 ian vacanta de iarna sincer ast este destul de bine ca nu mai incepem scoala pe pe 3 4 ianuarie dar nici nu sunt de acord sa fie totutsi pana pe 23 cand stai cu familia si te pregatesti de Craciun

16 ian- 1 aprilie scoala normala
este ok
2-6 aprilie scoala altfel cu diverse activitati interesatnte
sunt total de acor sa fie si o mica schimbare

6-22 aprilie vacanta de paste

100% de acord deoarece nu mai suntem in Saptamana Patimilor la scoala si avem mai mult timp pentru Paste.

23 aprilie-23iunie

Mi se pare o prostie sa chemi poate un copil de 7 ani cu e fratimiu pana pe 23 iunie! mai ales ca nu e aer conditionat in majoritatea claselor din Romania sa fie pe 10-15 iunie nu stiu dar sa ne gandim logic pe 15-23 iunie este perioada de inceput de vara in care este GROAZNIC GROAZNIC DE CALD mai al esaci in Cta

23iunie-9 sept vacanta de vara

in prima saptamana din septembrie este inca destul de cald si nu este sfarsit de an este inceput de an si primim teme referate proiecte ( ma rog atunci dam teste initiale

Structura anului scolar in viziunea mea 1 ianuarie -31 dec vacanta de vara glumesc

15 sep-15 dec scoala

15 dec -15 ian vacanta de iarna

16 ian-6 aprilie scoala ( inclusiv scoala altfel)

7 aprilie- 22 aprilie vacanta

23 aprilie-15 iunie sau 10 iunie scoala

Nu pierdem decat vreo 2-3 saptamani de scoala deci in loc de 37 vor fi 35 sau 34 de scoala deci nu e mare filozofie
va astept parerile si structura anului scolar in viziunea fiecarilor cel mai detaliat raspuns si cel mai serios si non ironic primeste funda si vot

daca am facut niste greseli gramaticale ganditi-va ca am scris totul in 10 min fara sa ma prea uit la taste

1 răspuns:
| 3NGL3ZUL explică:

Haideti fratilor nu va intereseaza chiar asa deloc chiar niciun raspuns de ce?