HA HA! Aici depinde de ce face la volan. Sunt patru tipuri:
1.Serioasa- Conduce linistita fara sa faca nimic altceva in afara de ochii la drum, mainile pe volan si picioarele pe pedale.(nivel 0% pericol)
2.Mancacioasa- Cand o femeie manaca la volan atentia ii e indreptata mai mult la fapul ca nu vrea sa isi sterga rujul, sau sa nu lase firmituri pe haine. (nivel 10% pericol)
3. Vorbareata- cand o femeie vorbeste la telefon in timp ce conduce are tendinta sa o ia pe sensuri intezise... rosu la semafoare etc. (nivel 40% pericol)
4.Cocheta- Aici ma refer la machiaj. Cand o femeie se machiaza a volan merge pe strada cum merge un betiv de la crasma: pe 7 carari. Feriti-va de acest tip de femei la volan cat puteti. (nivel 95" pericol)
Da, dar depinde de femeie, nu toate sint pericol public, si bărbatii pot fi pericol public.
Nu, doar ca asta e cam aceeasi chestie care e cu tiganii, nu toti, dar daca poporul zice ca injura, fura, si ce mai fac, poti s-o faci sau nu, tot asa esti vazut, asa e si aici, majoritatea femeilor cred ce se spune despre ele, asa ca ori nu se streseaza sa invete, ori cred ca e normal sa fie un pericol, si devin.
E adevarat ca barbatii sunt pericol in bucatarie? Bineinteles ca nu toti.
Am întâlnit destule femei care conduc prost, dar am întâlnit şi foarte mulţi bărbaţi care conduc mai prost decât o femeie.
Nu cred că conteaza sexul când te urci la volan, ca să poţi face o statistică legată de asta.
Nuuuuu! Cine spune asta? Femeile conduc cu mai multă precauție decât bărbații, chiar dacă nu au aceeași îndemânare.
Multe femei conduc prost, dar sunt femei care conduc bine si sunt mai precaute ca barbatii.
Nu,e un stereotip josnic, da sunt femei care fac greșeli la volan dar spre deosebire de bărbați nu apasă pe pedală și pe urmă dau în capete de pod sau mașini de pe contrasens.
Nu zic că nu cauzează accidente grave dar sunt rare astfel de cazuri, cele dese sunt tamponările.
Nu este adevarat. Femeile sunt mult mai grijulii. Cate accidente fac femeile si cate fac barbatii?
Nu, in primul rand sunt mai putine femei care beau alcol, fumeaza, etc.Decat barbati.