anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti de parerea "purii" pana in seara nuntii?big grin
>mersibig grin

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E ceva deosebit insa aici depinde de multe. De exemplu depinde cand te gandesti sa te casatoresti. Cunosti un baiat deosebit la 20 de ani. Si vrei sa spui ca te casatoresti la 21 - 22 doar ca sa faceti sex pentru ca il iubesti si iti doresti asta? Mi-e greu sa cred. Eu am unele principii. In primul rand o relatie nu e pregatita pentru pasul urmator pana nu vorbim de concubinaj. Trebuie macar 1 an de concubinaj inainte de nunta. Pana la acest concubinaj nu vorbim despre o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Si nu trebuie graba cu nunta. Eu vad nunta la mine pe la 28, 30 de ani macar. Nu mai devreme. Eu consider ca e mai bine sa ai relatii sexuale cu partenerul pana la nunta. Dar cand partenerii pun iubirea in prim plan si au conditiile necesare pentru o nunta se poate face o nunta mai timpurie. Dar de obicei astfel de nunti esueaza foarte repede. Renunti la virginitate cand crezi ca ai cunoscut persoana potrivita. Tind sa cred ca gandul ca ai gasit persoana potrivita apare inainte de o nunta.

| Emeraude a răspuns:

Reformuleaza intrebarea, altfel nu stiu ce sa inteleg prin "purii". Te referi cumva la puritate, cu sensul de castitate?

| icetee a răspuns:

Mi se pare foarte tare, daca poti sa te ''abtii'' pana atunci. Prin acest mod, ii demonstrezi celui ales, ca esti doar a lui! A fi prea tare, daca amandoi ar fi astfel day dreaming.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La asta ma referamtongue
adica virgin/a happy

soooooo? happy

| nutsa a răspuns:

Da, la asta se referea, e evident.si eu sunt pro, cu conditia ca si el sa fie ''pur''. Nu cred ca ar fi un avantaj pentru ea daca s-ar culca cu o gramada de baieti si apoi cel cu care se va casatori sa aiba cu ce face misto de ea.Si in general fata trebuie sa fie virgina pina la casatorie, e demnitatea ei!