Poate ca lovesc in multa lume cand spun asta dar e parerea mea :
Fani ai lui Michael Jackson sunt foarte putini, si eu nu ma numar printre ei, dar de cand a murit, o gramada de lume afirma ca e fanul numarul unu al sau! Pana sa moara nici nu stiau care e ultima melodie scoasa de el, dar acum, ca in cazul fiecarui mare star care a murit, e apreciat post-mortem mai mult decat in ultimimii ani ai sai din viata!
Buna.
eu il admir.. dar, sa fim sinceri pana acum il vorbeau de raw si f putini stiau de melodiile lui (frumoase), iar acum il venereaza atat ca pe nu stiu ce! ce prefacatorie!
Nu sunt fan da am tot respectul pentru acest om care a decedat si sa chinuit de mik pentru ca nu ii placea sa cante iar tatal lui la trimis ca sa faca bani impreuna cu frati lui o bijuterie acest om.
Sa stiti ca m-am uitat zilele treute, asa cum spune alexdop21, parca pana acum n-am vazut, tipul avea un joc de scena si o coregrafie impecabila, vocea asemenea, va dati seama de la 3 ani pe scena sau 6 cat avea oricum s-a format, la el totul este de exceptie, foarte greu o sa-l putem asemui cu cineva, nu cred ca are egal in momentul acesta.
Da ...logic...il iubesc pe el cat si melodiile lui sunt o mare fana michael jackson... i love you michael jackson
Bii26 întreabă: