| munteanuionvictor a întrebat:

Sunteți fericiți? Ce vă face fericiți? Întrebare pentru cei nefericiți:Ce vă lipsește ca să fiți fericiți?

8 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Fericirea e o stare de spirit si nu e continua, dar daca ai capacitatea sa treci repede peste o problema si sa vezi partea buna a fiecarei intamplari sau a fiecarei persoane, atunci te poti numi fericit.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Incerc sa fiu, dar uneori nu-mi permit.
Cand nu sunt fericit, imi lipseste... Ah... Pai daca as sti, as mai sta nefe?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa zicem ca da. Putine lucruri ma fac cu adevarat fericita.Imi lipseste siguranta.

| Freya1 a răspuns:

Nu.
Linistea,siguranta,iubirea
Stabilitatea

| Victor453 a răspuns:

Nu sunt ferecit! Ce imi lipseste-multe!

| RAY a răspuns:

Sunteți fericiți? chestia asta e relativa,hitler era fericit ca a scapat de evrei,evrei nu erau fericiti ca au scapat de hitler
Ce vă face fericiți? = multe sincer,orice scop mic oricat de mic e ma face fericit, potrivit studiilor asa e cel mai bine sa ai mici scopurii=fericiri multe nu una mare si atat, sunt fericit cand ascult o piesa, cand vorbesc cu un om rational, cand vad un film gen ultimul vazut era Borat, cand slabesc 1 kg,important este sa stim ca asta e singura viata care o vom trai vreodata si ca banii nu sunt totul si viata insati e totul,fiecare clipa e unicata sa stii,nu isi imagina ca sunt non stop fericit dar prefer o stare normala
Ce vă lipsește ca să fiți fericiți?
Poate imi lipsesc multe,daca nu mi ar lipsi as intra in depresie,eu nu pot exista daca am totul, suna nebuneste dar asa e, daca as avea un mld de dolarii da m as distra, as calatori in toata lumea dar apoi m as plictisi, viata e o viata, mein kamf sa spun asa

| immaBeast a răspuns:

Ce lipseste la toata lumea, bani.

| Andwta a răspuns:

Imi lipseste familia care sa ma incurajeze.

Întrebări similare