| Dismally a întrebat:

Sunteti fericiti? De ce?

93 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru Dismally):

Inger, ingerasul meu,
Ce mi te-a dat Dumnezeu,
Totdeauna fii cu mine
Si ma-nvata sa fac bine!

Eu sunt mic - tu fa-ma mare;
Eu sunt slab - tu fa-ma tare;
In tot locul ma-nsoteste
Si de rele ma fereste!

Doamne, ingerasul Tau
Fie pazitorul meu
Sa ma apere mereu
De ispita celui rau!

Doamne, ingerul ce-mi dai
M-ajute s-ajung in rai:
Mantuirea s-o primesc
Langa Tine, Domn Ceresc!

Amin!

Preasfântă Maică a lui Hristos, Preacurată, Preabinecuvântată Maică a lui Dumnezeu, vezi cum satana mă izbeşte precum valurile mării lovesc corăbiile! El mă urmăreşte ziua şi mă tulbură noaptea. Nu am pace – sufletul meu se pleacă, duhul meu se cutremură. Grăbeşte, Preaslăvită Maică şi mă ajută! Roagă-L pe dulcele Domn Iisus Hristos să aibă milă de mine şi să-mi ierte păcatele pe care le-am săvârşit. O, Preasfântă Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, bunătatea ta cea plină de iubire este nesfârşită şi este cel mai mare vrăjmaş al puterilor iadului. Chiar atunci când cel mai mare păcătos cade în străfundurile iadului, împins de forțe diabolice, dacă acesta strigă către tine, tu eşti gata să-l eliberezi din legăturile iadului. Slobozeşte-mă şi pe mine! Priveşte cum satana vrea să mă facă să mă împiedic şi să-mi zdrobească credinţa, dar eu îmi pun toată nădejdea în Domnul. Slavă ţie, ceea ce eşti mai cinstită decât heruvimii şi mai mărită fără de asemănare decât serafimii! Amin.

Rugăciunea de iertare

„Dumnezeul meu, cred întru Ține și mă rog Ție, întărește-mi credința! Te iubesc, sporește-mi dragostea! Mă pocăiesc, fă-mi căința să prisosească! Te slăvesc că pe întâiul meu început! Îți mulțumesc, Binefăcătorului meu cel veșnic! Te chem ca pe puternicul meu ajutor, Dumnezeul meu, binevoiește și povățuiește-mă cu înțelepciunea Ta, călăuzește-mă cu dreptatea Ta, mângâie-mă cu milostivirea Ta, apăra-mă cu puterea Ta. Îți închin, o, Dumnezeule, gândurile, faptele, suferințele mele. Ca în viitor să mă gândesc la Tine, să grăiesc de Tine, să lucrez după voia Ta, să sufăr pentru Tine.

Doamne, eu voiesc ceea ce voiești Tu. Pentru că Tu voiești să mă supun voii Tale și făgăduiesc să fac ceea ce voiești Tu. Te rog cu umilință, luminează-mi mintea, oțelește-mi voia, curățește-mi trupul și-mi sfințește sufletul! Dumnezeule preabun, ajută-mă să mă curățesc de greșalele trecute, să biruiesc ispitele viitoare și să lucrez cuvintele virtuții. Umple inimă mea de dragoste pentru bunătatea Ta, de ură pentru greșalele mele, de râvnă pentru binele aproapelui și de defăimare pentru deșertăciunile lumii.

| gemeni6226 a răspuns (pentru Dismally):

Per moment sunt fericita daca sunt lasata in pace dar nu pot fi ca strutul sa-mi bag capul sub pamint si sa nu ma intereseze doar persoana mea si nimic altceva.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Dismally):

Eh, se poate intotdeauna si mai rau. happy
P.S. Apropos de nickul tau... ai ascultat Dismal Euphony?

De asta ce zici? e adevarat sau fake? chiar ieri seara m-am uitat.Eu mi-am notat undeva ce zice despre 2028 si daca se adevereste inseamna ca si restul e adevarat.https://www.youtube.com/watch?v=PONjJUEJVwo&t=871s

| Dismally explică (pentru gemeni6226):

Nu, este o prostie. Calatoria in timp nu va fi posibila niciodata happy

| Dismally explică (pentru GabiDumitrescu):

Asta cam asa este happy Sigur, Soria Moria Slott si Autumn Leaves sunt printre albumele mele preferate.

Ba va fi, si posibil chiar mai repede decat ne-am astepta. https://www.popularmechanics.com/......e-machine/

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Du-te bai si te trateaza in p*&a mea!

Daca ai dreptate m-ai facut fericita.Cum sa nu gatesc cit oi trai eu nepotilor mei, cum sa nu am bucuria sa vad cum savureaza bucatele mele si in loc de toate astea sa ia pastile cu ce ma sperie acolo.

Pacat ca nu ii mai putem prinde live pe nicaieri. Eh, macar i-am vazut anul trecut pe Tiamat si Moonspell, pot sa mor fericit. Daca reusesc sa ii vad si pe My Dying Bride anul asta, chiar ca ma pot declara olecutz mai fericit. Sau macar un Iced Earth, ca tot mi-am luat bilet la Posada Rock si singura trupa confirmata e Skid Row.

| aXy99 a răspuns:

Nu. De ce as fi?

| aXy99 a răspuns (pentru sadrian46):

Ia enumara-le.

Eu m-as multumi si cu un vinyl happy Da, Tiamat si Moonspell desi albumele noi nu prea mai sunt pe gustul meu, raman in istorie pentru Wildhoney, Wolfheart, Irreligious.
Se vor comfirma si altele pentru Posada, mai este pana la vara happy

Nu, dar evenimentele asupra carora nu ai nici un control ar fi ideal sa nu te afecteza asa de tare.

Eu raman la parerea mea, timpul nu sta pe loc de asta nu vom putea niciodata sa calatorim in trecut ori in viitor... Pana teoriile fizicii cuantice vor putea fi demonstrate eu nu cred happy

Sigur am dreptate. Nu stiu ce vor manca oamenii peste 50 de ani dar filmuletele alea sunt niste prostii happy

| Dismally explică (pentru aXy99):

De ce nu ai fi? happy

| aXy99 a răspuns (pentru Dismally):

N-am motive. Oricum fericirea de regula dureaza un moment, o perioada scurta de timp, dupa care iti revii la starea de "normalitate".

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru aXy99):

Ce?

| Dismally explică (pentru aXy99):

Depinde, in unele cazuri fericirea poate deveni starea de "normalitate"

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Ia stai asa un moment ca tot ai intrebat, tu esti fericit?

In vremuriile acelea de final putini vor fi cei ce vor mai cunoaste fericirea, si sti de ce? pentru ca nu o sa mai fie nimeni, cred ca ai inteles la ce ma refer.

| aXy99 a răspuns (pentru Dismally):

Daca esti drogat tot timpul, sigur.

Defineste te rog "fericirea"? si spune-mi cum e acel sentiment. O! stai nu imi spune stiu, cear fi sa il intrebam pe El cred ca stie mai bine https://www.youtube.com/watch?v=db6QIx11vMA
https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc

| aXy99 a răspuns (pentru sadrian46):

Alea 20 de substanțe toxice din ciocolata.

Ai dreptul la parere cum am si eu. Iar adevarul ramane undeva pe afara, in viitor... ideea e ca deja s-au facut niste experimente de teleportare cu succes. Nu de fiinte umane, desigur, insa trebuie sa fii de acord ca de la teleportare la time travel nu e chiar asa de lung drumul. P.S. Nu ma refer la Experimentul Philadelphia, ci la niste treburi recente si oficiale, non-secrete. Nu mai stau sa le caut acum, dar daca iei si cauti un pic sigur le gasesti.

Moonspell mai ales au devenit plictisitori mai recent. Albumele Tiamat mai noi desi mai comerciale imi merg totusi la suflet mult mai bine. Se vor confirma, desigur, dar pe masura ce trece timpul se scumpesc si abonamentele. Acum cred ca sunt 140 RON deja. Eu am luat cu 100. happy E teroare si cu cazarile pe acolo, dar am vorbit deja si de partea asta. Sint unii care vin si stau si la cate 20-30 de kilometri distanta...

Întrebări similare