Nu pot spune ca sunt fericita și împlinita, dar zi de zi sunt pe drumul către ele.
In viața apar tot felul de obstacole, dar te fac mai puternic pe zi ce trece.
Scopul suprem? Sa fac ce îmi doresc cu viața mea, sa știu cât mai multe și sa cresc nu doar din punct de vedere al anilor, cât și emoțional.
In principiu, life’s good.
N-as putea spune fericit si implinit dar sunt bine si asta e important. Indiferent cum a fost, bun, rau, asta a fost drumul si daca am ajuns aici in viata, sanatos si echilibrat inseamna ca e minunat.
Cred ca asta e scopul suprem pana la urma, evolutia si cautarea perfectiunii, sa te deosebesti de turma, sa gandesti si sa ramai pozitiv.
Ma bucur pentru tine ca poti sa ramai pozitiv. Dar evolutia ta ca om nu cred ca te poate implini daca nu duce catre scopul pe care ti-l doresti. Si pozitivitatea este inutila si chiar toxica daca nu este sustinuta de un calcul al probabilitatilor. Inividiez oamenii pozitivi, din pacate sau din fericire capacitatea mea de a observa realitatea in forma bruta ma face sa fiu cinic si obiectiv.
In primul rand faptul ca nu te iubesti si nu poti ramane pozitiv vine din depresie iar depresia de obicei vine din abuz de substante sau deficit de nutrienti, nu ar trebui sa te simti asa in mod normal.
In al doilea rand doar faptul ca nu esti din turma ar trebui sa iti ofere o perspectiva pozitiva asupra lucrurilor, iar daca intelegi faptul ca scopul este unul clar si definit si anume, evolutia si cautare perfectiunii atunci inseamna ca ar trebui sa fi implinit fara vreun alt motiv anume.
Imi dau seama dupa cum scrii ca nu esti din turma, nu nu numai, un porst nu isi pune astfel de intrebari, si chiar daca si le pune are raspunsurile lui puerile.
Eu nu consum alcool in exces si nici droguri. Sunt sanatos tun. Cestia cu " self love" in opinia mea este cel mai mare cope. Aproape la fel de mare ca ala cu terapia. Sa iti spun de ce. Tu poti sa te iubesti pe tine cat de mult vrei si sa mimezi cat mai bine starea de pozitivitate. Sa te duci la terapeut. Realitatea din jurul tau nu se va schimba. Problemele tale vor ramane aceleasi. Vei fix cel de ieri doar cu un set de copuri complet inutile si lipsite de orice valore de natura practica. Este ca si cum te-ai duce la vrajitoare sau te-ai lua dupa ce scrie in horoscop. Am prieteni foarte putini cu care socializez, nu pentru ca am anxietate sau pentru ca am o problema cu oamenii, ci doar ca imi place sa ma inconjor de oameni in care pot avea incredere ( prietenii din copilarie). In general oamenii vor tot timpul ceva de la tine. Unii vor timpul tau, altii banii, femeile vor atentia ta si etc. Chiar si eu iti scriu acest mesaj pe interes, ca vreau sa vorbesc chestii deep sau sa descopar povesti de viata ale altor useri. Am fost tradat, mintit si inselat si asta m-a facut sa am un simt al realitatii al naibii de dezvoltat. Sunt politicos cu toata lumea, dar prieten cu nimeni ( in afara de vreo 3 prieteni din copilarie). Dar ca sa iti raspund simplu, scopul meu este ft bine definit : o relatie bazata pe dragoste si respect. Am avut o gramada de iubite dar nu am reusit sa imi fac familie cu nici una. Nu sunt ipocrit, nu a fost doar vina lor si eu am gresit cand eram tanar. Si din cauza spiritului meu de observator cinic si realist vad ca nu prea mai exista femei care sa ofere loialitate si prietenie. Relatiile in ziua de azi se bazeaza doar pe atractie sexuala si bani. Sau o combinatie dintre cele doua. Chestii precum personalitatea, incredrea de sine, pozitiv vibes, pasiuni comune, principii asemantoare, sunt doar niste mituri. In lume reala este vorba doar despre looks & money.
O sa ti se para aiurea ce zic, unul din motivele principale pentru care nu stau femeile cu tine prea mult e faptul ca esti prea inteligent si cu spirit ascutit de observatie, din experienta mea femeilor nu le plac barbatii cu calitati in afara de cel de a face lovele.
Cu mine nu a stat mult nici-o femeie din motivul ca nu m-au putut domina psihologic, eram cu 10 pasi inaintea lor, stiam ce gandesc, ce urmeaza sa faca si cand le spuneam ramaneau blocate
Cum ai zis si tu, toata lumea e pe interes, oricare acum chair si aia cu care imparteai o paine cum au urcat un pic mai sus nu iti mai raspund la telefon, te evita, sau chiar iti blocheaza nr.
Prietenii mei adevarati(erau doi) unu nu mai vorbeste cu mine de cand s-a pus pe picioarele lui pe acolo prin Spania si si-a facut un rost iar celalat pur si simplu nu mai raspunde la telefon fara nici un motiv.
Varul meu primar cu care eram vorba aia ca fratii, dormeam in acelasi pat, mancam din aceeasi farfurie, ani si ani la rand, dupa ce s-a ajuns si am apelat si eu la el sa ma ajute cu ceva a uitat instant tot ce s-a intamplat si s-a scuzat ca nu poate desi putea si alta persoana de legatura la care am apelat tot pentru aceeasi problema varul meu i-a spus sa nu ma ajute, iti vine sa crezi? ei bine oamenii sunt jigodii cu 7 fete.
Motivul pentru care nu am avut noroc in dragoste, tocmai asta este " NOROCUL". Am avut iubite super faine. Mai destepte, mai naive, grase, slabanoage, frumoase, unele atat de frumoase incat ma intrebam si eu ce or fii vazut la mine. Doar ca intodeauna a intervenit ceva. Si eu am gresit ca eram pustan si arogant. Spre exemplu am avut o tipa care efectiv ma fugarea si ma ruga sa o iau acasa. I-am dat cu picioru ca prostu'. Dar eram de 25 de ani si nu aveam creier. Dupa ce am facut 30 am inceput sa imi fac si eu realtii serioase. Si imi dau seama ca-i vorba doar de noroc sau calcul al probabilitatilor. Doar uita-te pe TPU cate femei sunt batute, parasite, inselate si maltratate si ele tot stau cu ei. Tot felul de alcoolici, drogalai fara job si tipele tot stau cu ei. Singura diferenta dintre mine si aia este ca aia au avut sansa sa cunoasca tipe care chiar îi iubesc. Si eu daca as fi femei nu as sta niciodata cu unul care ma jigneste sau ma bate sau este puturos.
Din cate vad la tine problema cea mare este viata amoroasa, asta te macina.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, in ziua de azi nu prea mai exista femei feminine si iubitoare, sunt doar din astea cum ai zis si tu, vor doar sex si lovea.
Daca nu ti-ai gasit pana acum una potrivita de acum incolo...foarte greu sa mai gasesti ce cauti tu, spun asta pentru ca nici eu nu mai gasesc, doar rebuturi si bagaboante.
Mai sunt femei feminine si iubitoare, dar astea sunt luate de barbatii aia din top 20%. Si este si normal sa fie asa. Din moment ce femeia poate sa ofere si reputatie si feminitate si empatie si educatie, este normal sa ceara la schimb frumusete, putere si bani. Este pura economie. Chestia este ca in ziua de azi si obezele vor acelasi gen de barbat ca si femeile feminine si cu reputatie si este calar ca o femeie mediocra sau sub mediocra nu isi va face niciodat o relatie cu un astfel de barbat. Si atunci prefera sa ramna singure, pentru ca femeile in general nu au nevoie de o familie pentru care sa se sacrifice pentru a fii fericite. Un barbat daca nu are pentru ce sa se sacrifice nu cred ca poate fii fericit. Este in adn'ul nostru sa fim protectori si sa avem tribul nostru pentru care sa muncim.
Da, asa e, toste pixddle se vad perfecte in ziua de azi, eu am avut ocazia sa ma combin cu una cu copiimici, doi mai exact, eaarata super darmi-am dat seama ca eram o roata de rezerva
Sunt mereu pe pozitiv.
Împlinit da, doar nu am trecut prin viata degeaba.
Nu avem scopuri supreme în viata, trăim doar prezentul, învățând din greșelile/esecurile trecute, ne implicam sa creștem (faci o școală, construiești o cariera, etc) ca să ne fie mai bine.
Cheers
RAY întreabă: