| Davyduchiha2001 a întrebat:

Sunteți mulțumiți cu situația de acum sau ați vrea să vă întoarceți în copilărie dacă s-ar putea?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Am card, permis și pot merge oricând oriunde fara sa dau explicatii. E suficient.

| dullcat a răspuns:

Aproape toti adultii ar dori sa se intoarca inapoi in copilarie, insa, din pacate, nu asa functioneaza.

| relian a răspuns:

Asa vrea sa ma intorc si sa corectez accidentele ce l-am facut din prostie, ca acum sa nu mai am probleme, ori sa cheltui bani, din cauza timpeniilor ce l-am facut atunci laughing

Chiar am vazut un film legat de chestia asta, se cauta sa se elimine folosirea de medicamente si interventii a supra organismului, prin intoarcerea inapoi si corectarea accidentelor, asa te mentineai santos pana la batrinete.
Bine in cazul in care mostenesti ceva, acolo nu prea se mai aplica, ca nu ai ce corecta, doar sa te duci la stramosii tai si sa nu-i lasi sa faca copii care sa iti transmita tie acele defecte, dar in cazul asta nu te mai nasti laughing

E bun sa mai si visam si ca unia din noi care au copii, sau cei care vor aveam sa stie cum sa aiba grija de copiii lor, cam asta e ce se poate face.

| Miruna333 a răspuns:

Super multumita, dar m-as mai intoarce in copilarie doar pentru a mai experimenta totul ca si copil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place mai mult situatia de acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mă deranjează că sunt adult, că trebuie să merg la servici, dar sunt dezamăgit de mine că am 22 de ani și nu știu limba engleză. Abia acum am realizat cât de inportantă este și sunt foarte supărat pe mine că nu o știu.
Deci, da, m-aș întoarce în timp, ca să mă apuc de învățarea limbii engleze mai devreme.