Fiecare cu ce a fost inzestrat.Fizic nu as schimba nimic nu ca arat eu nu stiu cum dar m-am obisnuit cu mine asa cum sunt.As schimba la comportamentul meu multe
Sunt foarte multumita de aspectul meu fizic.Ma simt bine in pielea mea si asta imi da un plus de atractivitate
Nu sunt Miss Univers, dar nici zgripturoaica din Alba Ca Zapada . Sincer nu cred ca as schimba ceva la mine, poate doar culoarea ochilor. Cine ma place, ma place cum sunt
Eu as vrea sa am 189, 85kg-mai mult cu muschi, fata nu mi as schimba o, decat mi as mai taia din urechi, si m as face tanar toata viata. In rest la fizic as vrea sa fiu mai inteligent
Eu as schimba totul la mine la capitolul infatisare. Trebuie sa ma duc la < Frumusete pe muchie de cutit > ca altfel nu se mai poate, n-am deloc un fizic atragator
Sunt multumita de corpul meu.Nu stiu, inca sunt in crestere.Clasa a 7-a...Deci mai am timp sa-mi dau seama ce as putea schimba la mine.Deocamdata sunt multumita . Poate fata?
As vrea sa mai imi micsorez urechile si sa gasesc freza care mi se potriveste cel mai bine
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: