anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti multumiti de raspunsurile primite pe TPU?

Răspuns Câştigător
| ilie a răspuns:

Da. Deoarece este un site in care gasim raspunsuri ce ne ajuta de multe ori chiar daca nu ne da cineva un raspuns il gasim poate fragmentat din alte raspunsuri si atunci putem sa rezolvam ceva. Ne mai descreteste fruntile este un bun relaxant ma simt linistit.

11 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, unii insa raspund doar pentru a face puncte.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

De cele mai multe ori, da. Sunt si exceptiile care confirma regula, cazuri in care se produc derapaje. Dar, comunitatea este una formidabila.

| tukhey23 a răspuns:

In mare da happy

| Kyky a răspuns:

Marea majoritate a raspunsurilor sunt bune, altele, insa, doar acceptabile happy

| iiirrriiisss a răspuns:

Nu intotdeauna raspunsurile sunt in conformitate cu intrebarile, insa este de apreciat bunavointa celor care au incercat.

| Cryss a răspuns:

Cam 60% din raspunsuri mi se par potrivite happy .multe sunt date la vrajeala din pacate sad.

| ines a răspuns:

Da eu sunt multumita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am intrat pentru intelepciunea altora, raspunsurile sunt ok...bine ca au mai fost filtrate happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu tin sa multumesc expertilor TPU care mi-au raspuns aproape la fiecare intrebare.Profunde gandiri, intelepte raspunsuri, felicitari! De asemeni multumesc si celorlalti membri sau anonimi care s-au oprit asupra intrebarilor mele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ilie si bunul simt care il caracterizeaza. da, mai ales cand gasesti cate un om precum ilie.

Întrebări similare