| aleeee a întrebat:

Sunteti multumiti de rezultatul pe care l-a obtinut Romania la Eurovisin?

9 răspunsuri:
| Mara_4803 a răspuns:

Da! din vreo 25 pe locul 3! iti dai seama?

| kr.mdy a răspuns:

Da, e meritul lor.

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dintre toate relele alegem ce este mai bun, locul trei pentru România.
Bravo, ne mai și mândrim că destul alții au o grijă să ne-o șifoneze (imaginea) cum pot ei mai bine.
Pa, pa.

| tania77 a răspuns:

Da sunt multumita, eu am zis ca o sa fim printre primii 10(asa speram) dar la locul 3 nu ma asteptam, felicitari Paula si Ovi!

| moonY a răspuns:

nu stiu pe ce loc ne-am clasat-nu ma intereseaza.
melodia e naspa, vocea paulei suna mai bine in melodia cantata alaturi de kamara. dar a fost selectata asta pentru au mizat pe faptul ca ovi a trait in norvegia atatia ani, strainii il cunosc, il voteaza.
la selectia nationala nu se putea vota, liniile erau ocupate, doar a lor era libera.
conspiratie, masonii-s vinovati

ps:
paula e o manelista. dupa ce urci pe scena cu SCORPIONS mai bine faci un harakiri decat sa behai langa salam.
de-as fi in locul ei, o manelista fara neuroni, nici n-as mai iesi pe strada, dar sa ma duc in norvegia.
sau... sa stii ca poate a fost singura despre care poti spune ca reprezinta romania

| moonY a răspuns:

ce e ilegal/obscen la raspunsul asta?
poate raspunzi raluca, sau care admin mai e pe acolo, moare de plictiseala si s-a gandit sa mai cenzureze cate ceva.
"nu stiu pe ce loc ne-am clasat-nu ma intereseaza.
melodia e naspa, vocea paulei suna mai bine in melodia cantata alaturi de kamara. dar a fost selectata asta pentru au mizat pe faptul ca ovi a trait in norvegia atatia ani, strainii il cunosc, il voteaza.
la selectia nationala nu se putea vota, liniile erau ocupate, doar a lor era libera.
conspiratie, masonii-s vinovati

ps:
paula e o manelista. dupa ce urci pe scena cu SCORPIONS mai bine faci un harakiri decat sa behai langa salam.
de-as fi in locul ei, o manelista fara neuroni, nici n-as mai iesi pe strada, dar sa ma duc in norvegia.
sau... sa stii ca poate a fost singura despre care poti spune ca reprezinta romania "

| max_4494 a răspuns:

Intr-un fel da.Romania nu cred ca va putea castiga la Eurovision atata timp cat suntem asa de,, singuri si saraci''. O stie toata lumea ca putine tari pot organiza o gala Eurovision, cat timp afacerea nu aduce profit(o spun oamenii de televiziune). Asadar sa nu ne mai amagim! Participarea noastra tine doar de faptul ca asa mai aude lumea de noi.Si atat!