| flysky a întrebat:

Sunteti multumiti de societatea in care traim? Eu unu, cu toti care am vorbit pe baza acestui subiect, au aceiasi parere, ca traim intr-o societate de melteni, si stau si ma intreb unde sunt prostii? Ar trebui sa iau in considerare fraza : "Un nebun nu o sa recunoasca niciodata ca e nebun, cum nici un prost nu o sa recunoasca ca e prost?"

Răspuns Câştigător
| pepenerosu a răspuns:

Da...asa este....eh..conteaza daca sunt sau nu multumita? daca zic ca nu sunt multumita se va schimba ceva? eu zic ca era mai bine pe vremuri, cand nu toti ajungeau la facultate, pentru ca nu toti erau in stare, acum toata lumea ajunge la facultate chiar daca ar fi mai bine sa lucreze cu mainile nu cu capu'happy o zi perfecta:*

3 răspunsuri:
| selef a răspuns:

Prostii sunt cei care se duc la vot chiar daca nu au cu cine vota.

| parampam a răspuns:

Desi predomina dezinteresul, raul si prostia, mai sunt si oameni buni. Din pacate, lumea are tendinta de a-i acoli, pentru ca sunt diferiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine societatea in care traim este mizera. Oamenilor nu le mai pasa decat de ei insusi. Lumea e din ce in ce mai rea si prostii sunt din ce in ce mai intalniti. Dar stii cum e daca nu ar exista prosti nu ar exista nici destepti.
Acum cel mai mportant este sa ai bani, si mult merg pe princpiul, cu banii poti cumpara orice, insa nici nu stiu cat se insala...
Dar inca mai avem oameni cu minte, si cu asta ne mandrim.
Asa cum spui niciodata nu se va recunoaste prostia, pentru ca fiecare dntre noi se crede diferit de restul socetatiisad
Asta este lumea...
Sper k ti-am fost de folos happy mult succes kiss