Eu ma multumesc cu ce am...sunt fericita alaturi de cei dragi, iubesc viata, imi place sa ma distrez cu prietenii, invat bine (cat d cat...supravietuiesc si eu), iubesc sh sunt iubita, am planuri de viitor sh ma rog sa pot sa fiu capabila sa le realizez...
pot spune ca am noroc...
Da, sunt norocoasa ca sunt in viata Apoi de noroc...nu stiu ce sa zic...Noroc la ce? La loto sigur, nu!
Uitandu-ma in jurul meu si raportand ce am trait eu prin comparatie cu prietenii sau cei dragi mie, pot zice ca nu sunt prea norocoasa. Dar cum norocul ti-l faci si cu mana ta, ma chinui sa reusesc, poate'poate am. noroc
Da. Ma consider norocoasa pentru ca am o familie buna.Pt ca parintii sunt mereu langa mine cand am nevoie de ei, pentru ca imi dau libertate.Deasemenea am niste prieteni foarte buni, care nu m-au tradat niciodata, care m-au ajutat mereu si care indiferent de situatia in care m-as afla, pot conta pe ei. Dumnezeu a fost mereu langa mine, mi-a dat sanatate si tot ce eu imi doresc.
Deci pot sp ca sunt foarte multumita de viata mea.
Da, m-am casatorit cu cel drag mie, suntem impreuna de 35 de ani, avem cinci copii, 2 fete si 3 baieti, fetele au terminat facultatea, sunt casatorite, am 2 nepoti, baiatul mai mare e student in anul IV pe 11 iulie are nunta, celalalt baiat e student in anul III, cel mic da acum bacul si se pregateste pentru facultate. Ma simt implinita si norocoasa cu asa familie.
AvalohAlyn întreabă:
LisaJulie întreabă: