Sociabilul meu.
Ce va faceati voi fara internet?
Eram terminator ca asta https://www.youtube.com/watch?v=zlJtohZSsfY ma ocupam in exclusivitate de parlamentari, tigàni, pesti, pramatii... lasam oamenii seriosi sa traiasca in RO
LoL! Retrag 'Sociabilul meu'. acum am vazut ce inseamna m.g.t.o.w.
Ai avut un curaj nebun pe 10 aprilie, stiind ca initialele tale sunt impotriva a tot ce cred, gandesc si insemn eu!
Ceva nu se leaga, intre nume, si cuvintele tale.
Cred ca mai simplu, te omor!
:)) aii greu te-ai prins si credeai ca ajung familist. e greu cu mine trecutul a fost atat de naspa cu una incat am ajuns sa raman mgtow https://www.youtube.com/watch?v=8DD0mzPhVSU
Nu credeam nimic, am fost numai mirata de blandetea ta de atunci.
Erai un rau, si inainte de acum 10 minute cand am pus mgtow pe google.
Ies de aici, imi este teama sa nu distrug un mit.
Foarte frumoasa melodia.
Ti-am zis cum sant si nu stiu poate luai la misto ce ziceam sau nu ai vrut sa crezi dar asta nu inseamna ca sant rau daca sant mgtow
Iesi de aici! O sa ma injure Xmen ca i'am facut spam.
NU fac niciodata misto de cei care ma iubesc. Am sa iti raspund la mesaj, in cateva minute.
Lasa rusinea ca mori de foame cu ea, nu iti taie nimeni capul daca esti mai vorbaret. Si eu am uneori retineri cu persoanele pe care inca nu le cunosc, dupa ce facem cunostinta nu mai am treaba, analizez, vad ce vocabular au si dupa ma simt in largul meu si vorbesc de parca cunosc acea persoana de o viata.
Nu exista persoane perfect sociabile si viceversa, ci varietati. Daca vrei sa ma exprim intr-un procent, as spune 80% sociabil, pentru ca am momente de anxietate la fel ca toata lumea. Dar da, in principiu imi place sa stau cu prietenii, sa vorbesc, etc.
Da sunt foarte sociabila si mereu am fost niciodata nu am avut probleme de a-mi face prieteni.
Asta depinde și de gena fiecăruia
Extrovertit =
mai "prieteni" & sociabil
Introvertit = asocial, mai putini "prieteni."
Nu neapărat, eu sunt introvertită și am mulți prieteni. Persoanele introvertite tind să petreacă mai mult timp singure ca să-și incarce bateriile și sunt mai inclinate spre introspecție, dar nu înseamnă că sunt asociale.
Dap la fete e altceva, da un băiat dacă e mai asocial, mai timid nu e băgat în seama de nimeni, o fata care e tăcută are mai multe avantaje decât un baiat care e tăcut, cu acel baiat nu se va împrieteni nici o fata e respingător dar cu o fata da fiindcă ele sunt mereu abordate și căutate mai ales dacă arata și bine. Eu ma refeream mai mult la persoanele asociale, persoanele pudice. Înseamnă că nu ești chiar asa introvertita pe cât ai crede tu ai o tendința de introvertite da nu ești introvertita
Sau e asa cum spuneam eu ești tăcută și tu fiind fata e cu totul altceva cercul tău de prieteni este restrâns? Te adaptezi repede la ceva nou?
Eu nu am deloc prieteni, am doar cateva cunostinte, dar asa prieteni adevarati anturaje nu am deloc...
Nu-i niciodată prea târziu să-ți faci.
Salut.
Am puțini prieteni; mereu mi-am numărat prietenii pe degete, deoarece așa e cel mai bine, din punctul meu de vedere. În ziua de azi, și mai ales în perioada asta, e mai greu cu socializarea, însă de asta există internetul și rețelele de socializare, nu?
Sănătate!
Am avut pana s-au ajuns si nu s-au mai interesat de mine, un lucru pe care majoritatea il vor patii.
Nu,sunt introvertit, dar am prieteni stau destul de prost la capitolul socializare