Mie imi e acelasi lucru pervers-erotic.
Una este să îi strâng pe mai mulți de fund și alta este să îmi strâng doar iubitul de fund. Perversitatea ține de sexualitate, erotismul ține de senzualitate.
Aia era strict parerea mea
Intreb si eu de curiozitate, imi sunteti dragi
Da, sunt si eu
Nu,pentru ca religia ortodoxa nu permite sa fim perversi, ci cumpatat si controlat!
Imi place mult poza ta
Multumesc :*
Te puuuuuuuuuuuup
Cat de perversa si provocatoare esti?
Practic asfixierea erotica pentru a.mi provoca orgasmul.
Ai pierdut la pariuri iar? Of,, of... ce ti-am zis ca astea nu sunt treburi de tine?
Stii cand am draci? Aş! Nu.s treburi de mine? Dar care sunt de mine, Drim?
Glumeam cu tine, draga!
Care mai e viata ta, ce mai faci?
Totu.i ok, Drim! Sunt bine, multumesc!
Pentru ce-mi multumesti?))))
Pentru ca esti!
Ce sunt? Fa-ma sa inteleg ca sunt intr-o harababura notorie,, voi femeile sunteti foarte complexe, nu pot sa va inteleg niciodata eu.
Bingo!
Cred ca-ti sunt frate geaman...
In ce sens?
Adica sunt de aceeasi parere.
Interesant,, dar nu-mi poti fi frate geaman atata timp cat tu esti fan Barcelona!
Ia mai gandeste-te...La noi in bloc sta o familie cu tripleti de vreo 15 ani. Unul e fan AS Roma, altul tine cu Real si altul e innebunit dupa Atletico.
Ce diversitate de sustinere a echipelor, ai si tu dreptatea ta uneori/
Pai da ce iti ziceam eu.Tripleti: 2 baieti si o fata.Asa cum ti-am precizat, fata tine cu as roma si baietii cu real respectiv atletico.
Fata se pricepe cel mai bine...are gusturi
Dap.Mai vorbeam cu ei acum vreo 5 ani cand erau mai mici si ii lasau parintii cu mine cand plecau undeva.
I-ai initiat in arta fotbalului, va sa zica.
Aveam si eu vecini d-astia mici,, ii mai invatam despre fotbal cate ceva, era o placere sa le povestesc cate ceva din meciuri, era chiar o moda apoi sa-i vad cum poarta tricouri cu diferitele echipe pe care le simpatizeaza ei chiar si acum.
Parintii lor au venit la mine de mana cu copiii sa ma certe...Acum vero 3-4 ani..Cica din cauza fotbaluluii meu stau toata ziua la TV...
Fotbalul asta e ca un drog, noi microbistii adevarati chiar ne drogam cu cel mai 'periculos' drog care are un grad mare de dependenta!
Depinde in ce context...Vezi tu, acest cuvant poate avea mai multe sensuri.Te referi la perversitatile de natura sexuala sau la tendinta de a fi rau in mod intentionat?
Crezi ca sunt asa proasta?
Nu am 5 ani
Nu ma cunosti, chiar deloc, deci chiar habar nu ai ce imi poate pielea. Sorry
Who give a fk?! )
Da perversi si rai si ne plac femeile cand le prindem in maini sa nu mai scape :o
Eu sunt Pervers Sexual daca Tu Doresti sa faci Sex cu Mine Stiu Multe Poziti Sexuale care sa le fac cu Tine Draga Denisa
Doua intrebari, stiu ca nu e frumos dar mor de curiozitate.
Deci...
1. Cati ani ai?
2. Tu asa te exprimi gramatical mereu? Asta esti tu si in viata de zi cu zi?
anonim_4396 întreabă: