cami
| cami a întrebat:

Sunteti posesivi, zgarciti? care-i cel mai mare defect al vostru?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant cam dur cu mine insumi si cu cei din jurul meu.sant perfectionist.si cred ca gresesc.

28 răspunsuri:
| Andreea_8014 a răspuns:

Sunt sensibila plang din orice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunatatea de care dau dovada...asta e cel mai mare defect al meu.

| dicarmencitta1957 a răspuns:

Faptul ca eu cred in bunatatea oamenilor si nu odata m-am ars din aceasta cauza, prea mult cred ca oamenii sunt buni cand de fapt te sapa pe la spate si te vorbesc de rau.In ziua de azi ca sa gasesti un om de omenie, cred ca este un procent de 1/1000, numai intalnesti oameni de omenie.Deci nu va mai incredeti in prietenii declarati pe fata.

| JustMeFlory a răspuns:

Sunt foarte sensibila, ...plang din oricelaughing...si sunt destul de posesiva! si incapatanata...laughingbig grin

| cutza a răspuns:

Sunt un pic cam tare incapatinata!

Janina
| Janina a răspuns:

Am un spirit de proprietate foarte dezvoltat laughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Is rau de gura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea dau importanta la bani si citeodata, rar de tot, cind fac cite un control contabilicesc ma enervez la culme

| larisa_8487 a răspuns:

Prea toleranta!

| Diav0la a răspuns:

Imi place sa-i enervez pe ceilalti laughing si sunt usor posesiva ...si sarcastica... tongue ...si cheltuitoare ...si imprevizibila. ...si aoleuuuuu laughing abia acum constientizez cate defecte am laughing Dar ghici ce? Nu conteaza cate defecte ai, caci cine te iubeste nu iti vede defectele ci numai calitatile ...Si stii ceva? Toti avem parti bune si mai putin bune, insa de fapt conteaza intregul.

| Moneyandfame a răspuns:

Egocentric...cred.

| I'm just me a răspuns:

Bunatatea mea, de care aproape toti cei din jur profita

| iuliana21 a răspuns:

Sunt geloasa si foarte sensibila...happy

| ellene a răspuns:

Sunt incapatanata si ma enervez foarte repede, prea repede...

| pms a răspuns:

Nuh ma vad zgarcita... big grin

Cel mai mare defect? Impulsivitatea

| sergiu25bc a răspuns:

Zgarcit nu sunt, de vad 1 sarac pe strada nu ii dau bani, ca poate ii iau altii, ii ofer 1 covrig, 1 mar, ceva de mancare, sau poate o haina care nu o mai port.Si zic asa de la mine atit de la dumnezeu mai mult

| sergiu25bc a răspuns:

Zgarcit nu sunt,de vad 1 sarac pe strada nu ii dau bani,ca poate ii iau altii,ii ofer 1 covrig,1 mar,ceva de mancare,sau poate o haina care nu o mai port.Si zic asa de la mine atit de la dumnezeu mai mult

| CrucifiedCountess a răspuns:

Nerabdatoare, incapatanata, suparacioasa, ranchiunoasa, perversahee hee

| sergiu25bc a răspuns:

Cel mai mare defect al meu cred ca este ca sunt prea sincer, si uneori oamenii ma dezamagesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt foarte incapatanat. happy

| bibitza a răspuns:

Eu sunt posesiva, geloasa dar nu foarte mult.sunt foarte sensibila si plangacioasa crying

| psiholoaga a răspuns:

E o tehnica in psihologie manageriala. Cand mergi la un interviu si esti intrebat care e defectul tau, spui un aparent defect, dar de fapt e o calitate. De exemplu: Sunt prea constiincioasa. Ma implic total in proiecte, indiferent cat din timpul meu personal jertfesc. Aviz celor care sunt "prea buni" si "prea sinceri".tongue Eu sunt comoda. De fapt, sunt lenesa de-a dreptul. Am o gramada de proiecte in cap, dar mi-e o leneeee sa le aplic! Daca m-as motiva sa fiu mai activa, ar fi super.

| inna a răspuns:

Ambitioasa ( si consider ca la mine asta e deja un defect ).

| xu a răspuns:

Incapatanata, posesiva, timida, foarte sensibila

| Leea1234 a răspuns:

Vorbesc mult, si spun omului "verde-n fata",!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Critic, sunt uzurpatoare, razbunatoare, rautacioasa.
Mizantropica, meschina si mediocra.
Limitata si inganfata.
Mandra si orgolioasa.
Posesiva si materialista.

De ce? Pentru ca asa e toata lumea. Iar cine nu recunoaste ca are macar o mica doza din toate astea, fata de mine, este si un ipocrit(a).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt cam violent. laughing

| urbanghost a răspuns:

Cel mai mare defect al meu? Zgarcenia in nici un caz, posesiv oarecum, dar cel mai mare defect este ca sunt usor influentabil, ma implic in toate porcariile chiar daca eu realizez ca nu e bine...

Întrebări similare