Eu unul ma străduiesc. Cu binele te obisnuiesti usor, cu răul e mai greu să te obişnuieşti. Din punct de vedere religios fac eforturi. Nu vreau să fiu pesimist dar sunt toate şansele ca viaţa comodă pe care am avut-o cu toţii pînă acum să se transforme în ceva cu mult mai greu de suportat pentru majoritatea dintre noi. De aceea e bine să încercăm să ne facem ordine în viaţă, să fim mai buni măcar cu cei din familie şi cu cei apropiaţi şi să nu lăsăm pe mâine ce putem face astăzi.
Da, astept viitorul sa vad ce perspective imi ofera si sper sa realizez ceea ce mi-am propus. Restul sunt superstitii si imbecilitati.
Viata este plina de surprize si ne surprinde de cele mai multe ori, atunci cand nu ne dam seama ne da lovitura dupa lovitura.
Nu sunt pregatita de ceea ce va veni insa sunt constienta ca traim intr-o lume din ce in ce mai rea.In locul zambeletor oferim mustrari, in locul vorbelor calde si a incurajarilor "atacam si omoram" pe la spate.
Sa speram cu toti la o lume mai buna
Nu... dar nici nu o sa ma intind pe asfalt si o sa astept sa mor.Ma adaptez.cum pot, ca daca nu, e de rau.
Sunt putin paranoic si inca pe atat de schizofrenic, sunt pregatit pentru absolut orice. Da, chiar si pentru invazia gainilor in geci de piele care pot mirosi frica.