Aici nu e vorba de pro sau contra,e ca si cum am intreba suntem pro negrilor sau contra, ceea ce simti nu este o alegere, asa te nasti ci atractia fata de propiul sex, iubirea nu tine de nimic, doar limitati cred diferit, categoric sunt PRO
Daca esti pro cusiguranta o sa iti placa sa vezi cum fiul tau o sa se arda in anus doar pentu simplul motiv ca e poponar.
Eu sunt pro si nu vad căre-i baiul. Sexul an. Al este practicat si de cei hetro, si ce?
Nu cred asta,daca asa ar fi ar insemna ca barbati din tariile pro gay devin homo si femeile lesby,nu chiar,e genetic asta,barbati in armata devin gay? in armata numa cu barbati esti si nu am auzit sa fi devenit toti gay, faza e ca descoperirea ca esti gay poate fi amplificata, de exemplu x traieste in arabia saudita el se va conforma societati chiar daca e gay astfel daca va emigra in europa de vest nu va deveni gay si isi va descoperi sexualitatea si tu ca barbat ti ai descoperito facand sex, avand fantezi cu femei, nu o sa poti in vechi sa simti ceva pentru un barbat
Gandire de evul mediu, si daca va fi nu va fi o rusine
Pro sau contra cărui aspect legat de ei? e ilogic să fii contra existenței unei comunități, astea deja sunt idei naziste
Sunt contra valului de mizerii din cinema, literatură, sunt contra luptei dusă de ONG-uri pentru drepturi la care nu s-ar fi gândit nimeni, sunt contra propagării ideii că e normal, etc
Cu ei n-am nimic, nu-mi pasă ce fac sau dacă există.
MCRgurl întreabă:
MelissaAdela întreabă: