Daca motivele sunt medicale si o situatie naspa atunci sunt de acord, dar sunt contra cand faci atunci cand toti prostii se impuiaza fara sa stie riscurile si cum e cu protejarea.
In Romania educatia sexuala e la pamant, dar ce nu e la pamant la noi in tara?
Degeaba spunem ca suntem pro sau contra, oricum oamenii fac ce-i taie capul.
Da. Relatiile sexuale au ca scop procrearea.
Sunt familii in care se promoveaza abstinenta pana la casatorie, iar cazurile de "accidente", adolescente gravide sunt foarte putine spre inexistente.
In societatea in care se promoveaza "poti s-o faci, dar sa te protejezi" uite ca este o problema cu multele cazuri de "accidente" si adolescente gravide.
Care metoda este mai eficienta?
Depinde de situație, în anumite situații pot fi pro, iar în alte situații pot fi contra
Situații în care sunt pro avort :
1)Bebelușul e grav bolnav :dacă se constată că bebelușul se va naște grav bolnav atunci avortul e recomandat deoarece nu merită să chinui bebelușul
2)Pune viața mamei in pericol :dacă viața /sănătatea mamei e grav atacată de sarcină atunci poți face avort
3)În caz de viol nici nu are rost să mai vorbesc
cazuri contra
1)Situație materială proastă : dacă ai făcut un copil deși ești conștientă că nu ai cu ce să-l crești atunci asumați, nu te apuca să faci avort, e o dovadă de imaturitate, femeile care fac din astea să-și asume nu să facă avort.
2)Ești minoră și ai devenit gravidă : din nou asumați nu da fuga la avort.
3)Ești bolnavă și nu trebuie să rămâi gravidă :din nou asumați, știai că nu trebuie să rămâi gravidă. Soluția este dură din păcate și anume ASUMAREA.
Bun acum cred că am acoperit toate situațiile în care se poate/nu se poate face avort.
Nu mă luați cu răspunsuri de genul "Și dacă femeia la făcut din greșeală" îți spun sincer că după părerea mea dacă cei care fac sex sunt responsabili nu va mai exista "din greșeală" dacă nu ești atent și îl faci "din greșeală" atunci soluția este ASUMAREA.
anonim_4396 întreabă: