Uneori sunt PRO, dar de multe ori CONTRA.
Omu' asta baga(cel putin a bagat, acum nu prea...se autofinanteaza clubul) bani de la el si nu cred ca merita sa fie injurat in halul asta.
Sigur o sa-mi iau STUPID. Dar...
anyway... FORZA STEAUA!
Parerea mea e ca Gigi Becali nu este un bun manager, intr-adevar se gandeste doar la bani. Sa ne gandim si la faptul ca de multe ori il vedeam la televizor ca nu stie ce jucatori are la echipa. Nu putem spune ca Steaua e viata lui. Totusi suporterii ar trebui sa invete ca nu rezolva nimic prin comportamentul acesta. Becali va intelege ca trebuie sa investeasca si sa aduca jucatori. Dar intai trebuie performanta. Ori daca voi contestati pe Becali le faceti grea viata forbalistilor. Ei nu se mai pot concentra. Ganditi-va cate rezultate pozitive au stelistii in deplasare. Acasa e dezastru. Peluza striga : Bine-ati venit in infern /, iar adversarii de frica nu se mai vad pe teren. Candva asta insemna Steaua. Ghencea era un infern pentru toti adversarii, acum Ghencea este un adversar pentru Steaua insasi. In primul rand sustineti echipa la meciuri. Dupa cum spunea si Gigi ( aici ii dau dreptate ) contestati-l 24 din 24 dar la meci umpleti stadionul si aratati de ce Steaua e cea mai iubita echipa din Romania. Sustineti echipa la meciuri. Performantele Stelei vor creste doar cand suporterii vor intelege ca Steaua acum joaca in inferioritate numerica. Ganditi-va ca numarul 12 la Steaua nu mai este din respect pentru voi. Voi erati mereu al 12-lea jucator. Sustineti echipa si vor veni performantele. Venind performante, vin si bani. Chit ca Becali baga in buzunar mare parte, oricum va fi nevoit sa investeasca daca primeste banii de Champions League. Si acum cred a mai invatat cate ceva dupa ultimele participari. A inteles si el ca trebuie sa profite cand e acolo sus. Stie ca daca investea atunci dupa ce a facut meciurile mari cu Dynamo Kyiv, Real Madrid sau Lyon acum Steaua era sus. Nu cred ca va mai face aceeasi greseala. Incercati voi, suporterii sa fiti alaturi, asa atrageti si gloriile Stelei sa faca parte din conducere iar incet incet Gigi Becali va vedea ca trebuie sa lupte pentru ca Steaua sa redevina o forta in Europa.
Dal in gogosile masi. pe becali ca e bulangiu rau... nu mai tineti mai cu Steaua. nu mai tineti cu nimeni... nu vedeti ca numai fotbal e la Tv? si la alte sporturi suntem campioni. si dabea de arata...la Tv .si al fotbal unde suntem varza... toata ziua Fotbal, Fotbal... am jucat si eu niste meciuri de fotbal oficiale... la grupa de copii la ''cs buftea''
Nu cred ca suporteri fac bine ca-l contesta pe becali, daca becali pleaca de la steaua echipa va traversa o perioada grea pentru ca nu e usor gasesti un finantator sa dea 500. 000 de euro pe luna si daca chiar gasesti unul sa finanteze steaua, echipa nu ie nici acum profitabila, si coeficientul campionatului nostru va scadea foarte mult, astfel va fi mai greu la anul pentru toate echipele romanesti sa joace in europa, acolo unde ie cascavalu mai mare si cum campionatul este asa echilibrat nu poti sa stii daca Steaua termina pe 1 sau pe 7 diferenta de puncte e foarte mica. Poate Becali se baga prea des in treaba antrenorului si asta nu e bine dar suporteri fac ca echipa sa joace fara public si acest lucru scade performantele Stelei
Alexandrup întreabă:
Emilia19 întreabă: