Nu. Incerc sa evit pe cat de mult posibil contactul fizic de orice natura cu alte persoane. Sunt destul de rece uneori, atat la modul propriu cat si la cel figurat.
Nu,nu suntem! In caz de fata de cineva,in caz daca simti nevoia sa faci asta, o faci din bucurie, de multumire, din dragoste, etc...
Multumesc frumos! Te pupa enervanta
Se pare ca tu '' esti super '', asta observ din numele tau
Eu observ ca nici numele nu ti-l scrii bine, deniisaa
Eu ma numesc Denisa Nicoleta, dar cand a trebuit sa il scriu aici nu mi-a dat voie asa, intelegi? Si a trebuit sa il scriu altfel, nici nu stiu de ce vorbesc cu cineva asa '' inteligent '' ca tine.
Daca te crezi asa superioara, trebuia sa-ti dai seama ca nu-mi scriam numele asa. Deci asa ma numesc : Denisa Nicoleta, doar ca asa am mi-am pus eu numele aici, clar?
Acum ai inteles? Fiecare cu ce-l doare
Te-am supraestimat
In concluzie, ca tot nu mi-ai spus, cu ce te enervez?
Secret
Odata ce aduci ceva in discutie, continui sa vorbesti despre ce ai sustinut, sau nu aveai ce face altceva si ai zis si tu sa imi lasi un raspuns de genu' '' Ma enervezi ''...
Omul spune ca ar vrea sa nu existi, nu sa ai alt nick.
Eu macar sunt super, tu nu esti deniisaa
Adevarat, mi-am facut o identitate falsa prin acest nume.
Ce e asa ciudat in faptul ca ma cheama Denisa?
Ca observ ca tot te legi de nume, de faza ca nu trebuia sa-l scriu asa...ce e asa nemaibazut?
Nu stiu cat de super esti, dar daca tu crezi asta...e bine.
Inca o data iti mai spun ca eu sunt DENISA. Uite asa, sa vezi mai bine, CLAR?
De unde stii tu ce e adevarat si ce nu? e un adevar absolut faptul ca te cheama denisa? poate nici macar nu existi. de unde stii ca te cheama denisa?
Stiu ca asta spune ca nu-s chioara
Dar nu prea am de ce sa intru in discutii cu el, intelegi? Si '' sa ii dau apa la moara ''.
Pentru ca realizez si eu chestia asta, incat sa-mi dau seama. LOL.
Da, draga mea, vrei sa iti arat si certificatul de nastere sa te lamuresti? Mai insisti mult pe faza cu numele?
Gandesti putin inainte sa tastezi? Adicaa....mna.
Esti sigura ca certificatul de nastere chiar exista? daca de fapt existenta e numai un vis?
Tu ai probleme sau te prefaci?
Eu sper sa fie a doua varianta ca e grav daca e altfel.
Pai normal ca nu vrei. Eu nici nu i-as fi raspuns.
Ii place lui sa faca pe smecherul, dar putin imi pasa de el
Sărutul este, în același timp, o faptă trupească și una sufletească.
Te referi la sărutul pătimaș?
Sarutul intim este un gest pătimaș care izvorăște și se intemeiază pe poftirea trupească a celuilalt. Dorința unei intimități sexuale naște sărutul.
Nu conteaza ce sarut folosesti, eu ma refeream daca in general esti pupacios, nu conteaza cu cine, cand si cum, ma refeream strict daca pupi persoane, daca esti PUPACIOS!
Are vreo 12 ani. Mind fu ck.
Multumesc frumos
:*
ElFenomen întreabă:
anonim_4396 întreabă: