Sunt rasist cu majoritatea rromilor.Adica aia de cersesc, fura, se cred buricu' pamantului sau centrul universului intotdeuna.
De ce? Pai din cauza lor am ajuns sa fim considerati "oaia neagra"
in toata Europa, daca nu mai rau.
Doar cu tiganii pentru ca ne-au facut tara de ras in toata Europa...pentru nu respecta nicio lege, pentru ca sunt murdari si dezgustatori uneori, pentru ca nu vor sa se civilizeze, pentru ca se iau de oamenii de pe strada fara motiv, pentru ca injura peste tot(nu suntem obligati sa ascultam toate prostiile lor), pentru ca sunt lenesi si nu incearca sa obtina un castig decat prin furt, pentru ca...si lista poate continua
Sunt rasist fata de japonezi dar in acelasi timp ii admi pentru devotamentul lor pentru tehnologie, inventica si dezvoltare. Nu imi place poporul lor deoarece par imaturi ca si cultura, desi cultura lor premoderna ii foarte bogata si elaborata, cultura actuala este foarte ciudata si sunt ciudati in sine. Pe langa asta in general japonezii au o "teama" fata de femei, ba chiar construind si incercat sa lanseze pe piata o femeie robot. Totusi cum ziceam mai devreme ii respect pentru devotament, dar is prea ciudati oricum.
Nu. Consider ca noi, oamenii, trebuie sa ne acceptam unii pe altii asa cum suntem, indiferent de varsta,sex,culoare, etnie, religie s.a. Nu rezolvam nimic daca ii excludem pe cei diferiti de noi, ci din contra, vom trai intr-o atmosfera de ura, tensionata. Daca ne vom accepta vom fi cu totii uniti, ne vom ajuta unii pe altii iar lumea ar avea un viitor mai bun. Asta este parerea mea.
Bogdan26 spune o prostie mare pentru ca nu numai din cauza rromilor suntem noi oaia neagra si romani fura
Nu sunt, si nici nu vreau.Sunt,,rasista'' cu oamenii rasisti.Sunt romanca pura(sa nu se inteleaga gresit), dar nu suport chestia asta.Recunosc,insa ca am momente in care ma stramb la rromi sau la negri, insa imi reamintesc ca nu este vina lor ca s-au nascut asa.Fiecare cum l-a lasat Dumnezeu. Sper ca te-am ajutat