Nu il face in niciun fel, e doar o replica, nu iti poti da seama din ea cum e persoana.
Il face rasist, ii baga pe toti in aceeasi categorie, ceea ce nu mi se pare ok.
Am avut prieteni in liceu tigani.
Am intalnit oameni ok tigani.
Cuvantul "tigan" nu e o jignire, e o jignire cu ceea ce il asociaza multi - sper ca nu trebuie sa detaliez.
Un om care vorbește murdar, indiferent că e român sau face parte din neamurile țigănești (căldărari, lingurari, aurari, ursari etc) e considerat NEEDUCAT!
PS In postarea ta, de ce ai scris "țigan" cu literă mare?
Nu e substantiv propriu pentru a fi scris cu majusculă, Ray. E doar un substantiv comun, care se scrie cu litera mică in interiorul frazei/ enunțului. E vorba de o etnie.
Fiindcă pe site nu ai posibilitatea să boldești/ îngroși un anumit cuvânt, pe care vrei să-l evidențiezi, scrie-l cu majuscule (integral).
Https://www.tpu.ro/......-de-4-ore/
''tu care ai ratiune vad ca nu o folosesti'' :))
RAY, adica tu ai voie sa jignesti inteligenta altora, dar altii n-au voie sa-ti raspunda cum vor la asta?
Acum o luna sau doua ma faceai mahalagioaica pentru ca mi-am zis parerea despre tine .
Cum a cerut socoteala, frate, a intrebat pe TPU, nu a intrebat pisica: ce-ai facut, fa?
Zici ca-i primul om care se intreaba de ce reactioneaza o pisica asa. E o intrebare chiar foarte buna, ca nu toate pisicile fac asta, ceva o determina sa-si manance puii.
Aoleuuu Ray, de ce ai înlocuit întrebarea?
Acum toate răspunsurile noastre sunt pe lângă subiect!
Ieri a fatat pisica mea doi pui si dupa 5 ore inca unul... am crezut ca sunt toti si am citit ca daca trece de 4 ore nasterea are complicatii, dar parea slaba. Si acum a inceput sa miaune iar, azi a sangerat, dar am inteles ca e normal sa sangereze vreo 2 zile...
Puii de ieri i-a mancat! E normala la cap? E posibil sa nasca la o zi distanta puii vii?
De ce mananca pisicile pui?
Si animalele au sentimente si reactioneaza la ce se intampla in jurul lor.
Am citit intrebarea, nu inteleg de ce mi-ai dat copy&paste.
Ce n-ai inteles?
Daca ai analiza si textele tale cum le analizezi pe ale altora...
Rasisiti, hmm daca mi se pune pata rau de tot pe unu care e de alta natie si rasa (culoarea pielii) atunci da sunt foarte rau si rasist. Dar daca e un strain de treaba chiar si atunci sunt un pic in orice caz daca aflu ca nevastamea naste o cioara s-au un pui de african o ucid si ii arunc cadavrul in raul Jiu fara sa stau la discutii deci ma jur ca asa fac si pe urma apar la stiriile de la ora 19:00. Deci in concluzie nu e bine sa ma superi, eu in general sunt un om religios dar daca ma superi uit de Iisus procepi.
Nu, desi mi s-a zis altceva. Gen nu sunt de acord cu LGBT pe strada, atat, in rest n-am treaba cu rasa, sexul, religia nimanui.
Daca fata este de aceiasi rasa ca mine la piele atunci nu am nimic impotriva dar eu nu ma combin cu ciori sa fie clar deci nu-i sufar valabil si pentru asiatici si mulatrii, mixatii etc.