Iubirea are multe forme și culori. Nu știu în ce fel afectează fondul genetic, dacă e moral de dragul urmașilor. Altfel dacă există reciprocitate, go for it.
Eu n-am nimic impotriva, daca le place de ce nu. Eu personal n-o fac, ca nu ma atrage.
Normal ca sunt de acord, cine stie cum imi sare mie vreodata in viata o iepuroaica din Asia, Africa?
Da, și până la urmă trebui să fiu de acord? Serios de ce naiba trebuie să ne doară în fund ce fac alți, e viața lor. Din punctul meu de vedere distrugerea raselor e doar un mit toți suntem oameni, fie albi negri. Argumentele rasiste sunt pseudo-știință, nu e nimic distructiv și amoral ca să fie 2 oameni împreună.
Eu zic ca nu ma intereseaza culoarea pielii unui om daca ma iubeste cu adevarat. Iubirea e o floare rara si chiar nu m-ar interesa parerea nimanui daca ne-am iubi.
Da, care e problema?
Daca iti plac negresele, foarte bine. Vrei una alba ca la noi, foarte bine. Iti plac sud-coreencele si japonezele, pai ce mai astepti?
Astea tin de stereotipuri, rasa, religie si asa mai departe... fiecare face ce vrea.