| TheRageQuitter a întrebat:

Sup' TPU.

Nu stiu exact daca asta e o problema sau nu, dar dupa punctul meu de vedere, relatiile(adica cuplurile) imi par o povara foarte mare pe umeri.De ce se tot bazeaza viata de liceu pe tema ca : *Iti gasesti prima dragoste* cand colo sunt doar pe durate scurte gen 2-3 saptamani.

Spun acest lucru pentru ca unii colegi raman cu o fata gen *poker face* cand le spun ca nu am fost niciodata intr-o relatie.
Care este anormalitatea in asta?

Ce este asa de important sa ai o relatie *temporara* in liceu? Mie imi par chiar superficiale, in afara de faptul ca mi-ar atrage atentia de la invatat si as avea mai multa drama pe capul meu, mai bine raman single 4ever.

Probabil ca nu mi-am gasit jumatatea pe langa fitosi si cocalari(pentru ca odata ce esti intr-un institut tot timpul, ti se limiteaza grupul social numai la oamenii aflati in acel institut, si avand in vedere ca majoritatea nu au nimic in comun cu mine...yeah),probabil ca nu am chef sa intru intr-o relatie dinasta ca experiment.Sau probabil ca nu am fost invatata sa nu fiu presata de grupurile de fete *disperate* dupa un iubit.
Nu stiu...voi ce parere aveti?

Also, am pus cea mai comuna categorie vreodata.

1 răspuns:
| Lucas_Raj_1986 a răspuns:

Nu toti gandesc ca tine.Nu spun ca e ceva in neregula cu tine.Dar sunt oameni si oameni.Nu toti sunt la fel.Referitor la intrebarea ta:asa este cum singur ai aticipat raspunsul corect la intrebarea ta. Unii se axeaza in liceu pe programa scolara, altii le imbina pe amandoua:programa scolara si dragostea.