Nu putem sa fim compatibili cu totii, suntem multi, personalitati, educatii si comportamente diferite asa ca trebuie doar sa invatam sa trecem peste. Ori sa ignoram, ori sa nu raspundem la intrebarile acelui user. Sunteti destul de matura sa va dati seama ca nu conteaza asa de mult parerea unei persoane, mai ales in situatia de fata.
Eu am un utilizator care ma dispera ca pune intrebari stupide si luate de pe net se stie ea cine este k mi-a refuzat si raspunsul) ca i-am zis in fata ce m-a deranjat. oricum nu-mi pun eu mintea cu o fetita de 14 ani cred ca are...sau ma rog ce intrabari pune...cred ca atatia ani are...nah ce sa=i faci in viata nu ai cum sa te placa toata lumea fiecare e du firea lui mai buna sau mai nebuna
Surpriza!
Am o ''prietena'' care nu ii comvine cand ii zic ceva si ea face toata ziua misto de mine si alte fete!
Tocmai aia e...ca nu e vreun pusti din asta. Nu cred ca ar fi frumos din partea mea chiar sa dau detalii. As fi preferat sa rezolv problema in privat, dar userul respectiv a ales sa imi ignore mesajele fara sa-mi dea posibilitatea sa spun ceva in apararea mea.
Daca era vreun pusti teribilist, ma gandeam ca e...varsta. In cazul asta, chiar nu stiu ce sa cred.
Am si eu ¨prieteni¨ din astia.mai rau este ca s-a suparat fara nici macar sa ma intrebe despre ce e vb, si la fel ca in cazul tau, nu este un pusti, este destul de matur incat sa citeasca adevaratul sens al cuvintelor. dar, hei, asta-i viata.nu poti sa-i impaci pe toti.
Mai ardnaxur mai.si tu mai? Si asa site-ul sta gata gata sa explodeze, cu cine te-ai mai certat si tu? Macar spune, ca toti fac ironii, subtilitati...nu se mai intelege nimic, cine e-n razboi si cine e prieten. Prieten, auzi la mine, ce cuvant inexistent am putut sa scot!
Ma deranjeaza in masura in care stiu ca i-am dat raspunsuri cu buna credinta. In stilul meu, e adevarat, pe care voi deja il cunoasteti.
Nu e vina mea ca scriu fara greseli de ortografie sau ca nu pun intrebari de verificarea cunostintelor. Ma rog...astia-s oamenii, cu astia defilam.
Am!
pur si simplu nu-i bag in seama! dupa aceea se cred "importanti"!
si nu as vrea sa le dau o asemenea satisfactie!
Nu chiar deloc, dar nu stiu ce imi veni mie, am crezut ca te-am suparat eu cu intrebarile mele
Pfff... ce noroc aveti voi...eu nu pot sa tin minte cine imi da stupid sau cei care nu ma suporta...eu de ce nu ii tin minte?
Tocmai faptul ca oferi raspunsuri utile deranjeaza dar nu uita ca indiferenta doare cel mai tare.Nu iti consuma timpul cu asemenea useri, chiar nu merita efortul.am avut si eu "prieteni "din astia dar au disparut precum fumul... s-au dat mari intelectuali 2-3 zile dupa care nu a mai stiut nimeni de ei.
Cei mistocari si neseriosi ar trebui eliminati......
cat despre voi restul, ...sunteti cei mai tari :X
Nu am intalnit, deocamdata, dar daca sunt useri care se supara cand li se raspund la intrebari, atunci ar fi cazul sa nu mai puna intrebari, sau sa nu se supere ca nu primesc ce raspunsuri vor, poate asta ii deranjeaza.