Ei dacă așa a zis ea, așa o să fie. Să o mai întrebi când, și dacă, o să îți mai crească mintea.
Doamne, dă să mă fac mare,
Ca un eletant micuț,
Ca să-mi crească mintea tare,
Să nu fiu așa prostuț.
Ai întrebat-o și ți-a răspuns? Păi nasol, dacă am ajuns să vorbim cu o bucată de plastic / lemn de fag
Vorbim de tabla clasică Ouija, tablă de spiritism, văzută si prin filme, folosită mai ales de cei din religia Wicca. Dacă ceea ce ai văzut în filme ți s-a părut interesant, faptul că protagoniștii fac un cerc de sare și împrejmuiesc tabla cu lumânări, toți punându-și mâinile în sincron pe planșetă, sperând că vor contacta pe cineva sau "ceva", dă-mi voie să-ți spun că în realitate totul depinde doar de imaginația fiecăruia. O imaginație pe care o folosești ca să-i sperii pe ceilalți, să-i păcălești, să te joci cu mintea lor, te dezvoltă ca și mentalist . Nu este nimic real legat de tabla "Ouija". Dacă bei un păhărel sau mai multe și de tulburi puțin, s-ar putea să-ți plece mintea la plimbare și să crezi că totul e real, când de fapt alcoolul iese la iveală și-ți creează un alt spectru (De aceea, pe pachetul ce conține tabla este inscripționat și un avertisment referitor la consumul de alcool).
"Ouija" este un joc de imaginație! Nu este un joc de posesie/posedare demonică, contact cu nu știu ce fel de creaturi "extradimensionale", spirite s-a.m.d . Atât timp cât iei in serios jocul, nu se va întâmpla nimic niciodată, de ce nu se întâmplă? Pentru că nu există nici urmă de viață după moarte. Contactezi nimic, pe nimeni, demonii sunt entități fictive. Realitatea este realitate, numai noi existând pe acest pământ, ca oameni. Altfel de creaturi în paralel cu noi nu există, poate în universul neobservabil or fi existând "extratereștrii", ar fi ciudat ca omul să fie singura formă de viață din univers.
La fel de reală ca Moș Crăciun, el teoretic există, practic nu, ce există în practică este faptul de a dărui daca ne gândim la Crăciun. Daca ne gândim la tabla asta ce există e faptul de a fi speriat de paranormal.
Este doar o scamatorie apărută ca să stoarcă credulii de bani. N-are nicio veridicitate.
Tabla ouija e reala, dar nu e un joc, e o cale de a comunica cu spiritele, in trecut era folosita pentru spiritism. Nu încerca să o folosești. Merge doar atunci când chiar reușești sa contactezi un spirit, și o data ce l-ai contactat exista șanse sa rămână în casa ta și o sa fie urat sa stai cu el în casa, poate sa se lege de sufletul tău și sa vina peste tot după tine. Nu va jucați cu lucruri pe care nu le cunoașteti
StDrOg întreabă: