Da normal, tanjesc dupa zilele în care eram un copilas care se juca mereu si vreau sa vad si în viitor!
Rememorez trecutul si sunt lucruri pentru care ma bucur. Dar nu raman acolo. Incerc sa raman cat pot de mult in prezent, pentru ca eu traiesc mai degraba in viitor.
Hei! Trecutul e trecut, cu amintiri frumoase sau mai putin frumoase.Trecutul poate fi si clipa care a trecut.Nu tanjesc dupa ceva ce am avut si nu mai am.Trecutul e trecut si asa va ramane.Prezentul? Ma bucur de el, de ceea ce am acum. Poate ca nu este mai bun ca trecutul dar eu mi-l asum, mi-l fac mai frumos, il traiesc pentru ca si el va deveni trecut in curand...Viitorul? E necunoscutul spre care ma indrept,cu temeri, sperante, indoieli.Dar nu mi-e teama.E ceea ce voi avea, ceea ce va deveni prezent si apoi trecut.
Am trait, traiesc si voi trai.Am simtit, simt si voi simti.
Pentru mine trecutul, prezentul si viitorul sunt anotimpuri.Si ma bucur de ele oricum ar fi.Nu tanjesc dupa ele.Doar le traiesc si le simt.
As fi putut schimba unele aspecte din viata mea si nu s-ar fi ajuns la unele probleme care le am astazi .
Persoanele bune ca tine n-ar trebui să întâmpine probleme. Deci, nu merită. I would like to know you better.
T0T întreabă: