Eu cred că nu există țară superioară față de celelalte, poate doar în anumite domenii, dar per-total niciodată.
Consider că respectarea legilor (cele din țările democratice cu drepturile omului) ar trebui să fie o principală grijă a umanității. Moralitatea este un concept relativ, dar legile sunt fixe cu rolul de a oferi o bunăstare psihologică a fiecărui individ în parte.
Ce scrii, te intereseaza Human Development Index ala? Pai uite ce fel de oameni sunt in Norvegia de exemplu, in comparatie cu... sa zic o tara europeana ca fiind Moldova (ca e jos pe lista). Traiul diferit, oamenii se comporta si gandesc altfel. Tu ca individual trebuie sa pui pret pe propria viata acolo sa lucrezi, societatea alege cum s-o trateze daca sa te respecte sau nu. Le poti fi dusman sau ghid, dupa cum le convine cine esti.
1. "Mai superioare" e pleonasm.
2. Care e "doctrina" americana?
3. Noi, ca specie umana, pe ce trebuie sa punem pret? Adica, ce sa avem in varful ierarhiei de valori?
4. Noi, ca romani?
1,e ora 1, imi este somn
2, capitalism si egoism si educatie multa
3, pana acolo trebuie mult timp
4, noi ca homo sapiens
Pe nivelul cel mai jos sunt plasate nevoile fiziologice
stam bine
Nivelul următor, al doilea, este dedicat așa numitor nevoi ce țin de siguranța personală
stam bine
Al treilea nivel este dedicat nevoilor sociale, de apartenență
stam bine
nevoia de recunoaștere socială
nu prea
autorealizării
se fac progrese
gandire rationala
nu prea exista
mysterioR întreabă: