Loviturile la cap pot produce probleme neurologice serioase.
Chiar si fara probleme neurologice, dezvoltare unui copil este afectata serios si uneori iremediabil de violenta la care este supus.
Este ilegal sa lovesti pe oricine si cu atat mai grav sa-ti lovesti propriul copil.
Suna la 116111 - Telefonul Copilului: http://www.telefonulcopilului.ro/dupa-ce-apelezi-tc
Nu e bine deloc.nici in gluma. Daca ai mama spune-i sa vb cu el sa inceteze. Daca nu prefate odata ca te doare extrem de tare.stai in pat. poate il induiosezi pe bou si nu mai da. Scuza-ma ca ii spun asa dar nu e bine ce face
Bineinteles,dar nu datorita daunelor fizice, ci a celor psihice.Totusi depinde de tine daca il lasi sa te innebuneasca sau nu.
In primul rand nu ma inchin la nimeni asa cum te inchini tu la muzica ta subliminala si in al doilea rand, misto imagine. Cine a creat-o? Crestinii?
Chiar daca ar fi facuta de crestini (sau nu?), informatia asta ai inventat-o tu sa inteleg?
Si totusi de ce mentionezi chestiunile astea la o intrebare care n-are absolut nicio legatura cu ele? Daca tot esti obsedat se BlS de ce nu intri acolo sa spui toate astea?
"Pentru ca mi-ar da block instant, de asta"
La ce aberatii spui cred si eu ca ti-ar suspenda contul instant. De luat la misto nu cred ca o sa te ia careva la misto ca ala nu este forum de crestini ignoranti.
"tu iti dai seama ca exista zei buni si rai? In fiecare religie"
Nu chiar. In antichitate, in religiile pagane precrestine nu existau Zei buni si Zei rai pentru ca nu despre asta era vorba in acele religii. Scopul lor era imputernicirea sufletului iar Zeii erau considerati niste parinti spirituali ca sa zic asa care indrumeau sufletele umane spre zeificare. Pe atunci nu exista venerare de sclav pentru Zei sau exploatarea fricii pentru "Zeii negativi". Asta a fost inventat de crestinism care l-a furat pe Satan din alte religii si l-au calomniat si defaimat in scrierile lor stupide li lipsite de fundament tocmai ca sa faca omenirea sa se indeparteze de Satan si de ceilalti Zei. De asta i-au inventat un zeu evreiesc antagonist care sa fie pus in ipostaza de bine absolut si omnipotent caruia sa-i dea crestinii crezare de sclav. Nu este vorba de nicio revelatie divina, este vorba doar de spalare pe creier. Tu crezi ca degeaba crestinii sunt indoctrinati de la nastere de popi si de parintii lor sa-si faca semnul crucii, sa se roage, sa participe la ritualuri crestine si alte tampenii lipsite de spiritualitate? Asta le intra in subconstient si adevarul este ca majoritatea oamenilor nu stiu sa-si controleze subconstientul si cum 95% din amintirile constiente vin din subconstient, tu iti dai seama ce efect destructiv poate avea crestinismul asupra suflefului unui om? Pana si multi atei chiar daca s-au lasat de crestinism ei tot mai dau urme de "activitate crestina" pentru ca subconstientul lor inca este infestat cu aceasta asa-numita religie. De exemplu, sunt atei care inca zic doamne-ajuta, sunt atei care bat campii despre Isus cand el n-a existat niciodata etc. Ca sa nu mai zic ca absolut nimic din ce pretinde crestinismul nu este adevarat si nici macar numele lui Yehova nu-i apartine, ci a fost fost furat din ce noi numim in prezent "tetragramaton" care este pagan. Evreii au furat de la pagani o gramada de concepte si le-au atribuit crestinismului pentru ca ei au vrut ca un prim plan sa distruga imperiul Roman si apoi sa foloseasca crestinismul in continuare sa spele masele pe creier ca sa poata fi mai usor de manipulat si mai usor de dominat. Uita-te la Romania cum isi bat joc coruptii de populatie.
Si da, Khrisna si Shiva (ambii sunt de fapt Satan) au fost Demoni si nu este absolut nimic malefic in asta. Inainte sa apara crestinismul, Demon/Daemon era un sinonim pentru Zeu/Spirit indrumator. Avea conotatii pozitive, nu negative. N-ai decat sa cauti un dictionar etimologic pe internet si sa te convingi. Abia dupa ce a aparut iudeo-crestinismul termenul "Daemon" a inceput sa capete conotatii negative si motivul este evident si cred ca am zis mai sus de ce. Daca evreii nu defaimau Zeii/Demonii pagani cum le-ar fi dat oamenii crezare de sclav zeului lor? Tu iti imaginezi cat de puternica este propaganda? Noi suntem mintiti in legatura cu unele evenimente care s-au petrecut in secolul 21 (9/11 de exemplu) si tu bati campii cu bazaconii evreiesti vechi de 2000 de ani de parca ce zici tu este adevarat ca asa au spus evreii.
Si crestinismul nu are niciun Satan/Lucifer. Ei doar l-au furat de la pagani, nu apartine crestinismului si nu a fost inventat de crestinism.
"daca isus sau yahweh nu exista, atunci de ce denigrare?"
Nu-i denigreaza nimeni. Spunem adevarul despre ei exact asa cum este in realitate. De ce? Pentru ca miliarde de oameni au fost si sunt spalati pe creier sa creada in aceste divinitati fictive si noi, satanistii spirituali, ca sa-i trezim la realitate pe osmeni, pentru ca noi vrem binele omenirii spre deosebire de evrei cu crestinismul lor, nu trebuie sa le spunem oamenilor adevarul despre tot ce tine de crestinism? De fapt noi (nu eu, satanistii spirituali in general) au facut exact la fel si cu islamul, si cu comunismul si cu istoria fictiva pe care au scris-o evreii si cu care ne spala pe creier la scoli si la televizor si peste tot. Evident ca oamenii ca sa realizeze ce minciuna este crestinismul trebuie sa le spui adevarul despre zeii lor si adevarul este ca in biblie zeul lor fictiv vrea ca omenirea sa fie inrobita si in realitate zeul evreilor nu exista pe care ei il slavesc nu exista. Nu este nimic defaimator in asta.
Cat despre "contract cu sange", care-i tam-tamul cu asta? Este un gest simbolic prin care iti arati daruirea si seriozitatea. Si nu te pune nimeni sa-ti semnezi numele cu sange chiar daca asa scrie acolo, ci este suficient sa pui o picatura pe foaie ca sa arati ca iri pasa si ca ai intentii serioase pentru ca sangele contine in el elementul eteric si din punct de vedere magic imputerniceste unele lucrari (depinde de ce vrea fiecare) deci din punct de vedere magic sangele are o oarecare importanta. Uni exact cum am zis, au pus niste picaturi si si-au scris numele cu pixul, ceea ce este foarte in regula. Daca nu s-ar cere cateva picaturi de sange la ritualul de initiere, si-ar pierde caracterul sacru si astfel multi s-ar putea prosti si juca de-a initerea in satanism cand ei sunt total paraleli cu ce este SS cu adevarat. Si ce contract visezi? Nu face nimeni niciun contract. Nu-ti garanteaza nimeni o viata de lux daca esti satanist, asta este o aberatie evreiesca pe care o si canta multi cantaresti aflati sub controlul evreilor cu industria lor muzicala de rahat. Odsta ce te dedici practic ai totala libertate sa-ti controlezi viata cum vrei si sa imputernicesti in siguranta fara frica de a fi atacat fizic de cine stie ce entitati. Chiar eu am avut un prieten care sustine ca a facut ocultism (habar n-am ce a facut) si la un moment dat incepuse sa auda voci si de frica s-a lasat. Majoritatea SS sunt constienti (cred) de care-i treaba cu astralul si entitatile astrale si stiu cum sa le infrunte.
"sper sa ti se deschida ochii in curand"
Da, vezi sa nu vina la mine zeul evreilor sa-mi deschida ochii. Trezeste-te la realitate.