Ai mei si-ar da seama de la primul rand ca e o farsa pentru ca eu sunt foarte previzibila si nu as fi in stare niciodata sa le fac asta. Oricum tata cred ca nu ar gusta gluma si m-as alege si cu o portie de morala degeaba
Buna sa stii ca scrisorica asta chiar e faina, pacat ca nu auzisem de ea acum 5 ani inainte sa ma casatoresc, o glumita din asta le-as fi facut parintilor mei, mai ales mamei.Plus de atat am vazut ca ai folosit un nume strain, sigur musulman, si la mine mergea de minune, deoarece sotul meu e strain si musulman. Felicitari pentru scrisorica.Pentru mine e tarziu dar faceam gluma asta daca aveam ocazia.Bafta si spor la scris in continuare.
Pai...in primul rand.nu d avut curaj. da' e practik imposibil sa faci o astfel d farsa, fiind doar un bank.in al doilea rand cred ca orice parinte care isi cunoaste copilul nu crede gluma asta rasuflata, in al treileea rand:din puncul meu d vedere:nu as face farsa asat paraintzilor, pentru ca sora mea mai mik m-ar da d gol si pentru ca nu ar crede-o nimeni.
Tu ai avea tupeul? Sau poate deja ai facut-o si ne-ar placea tuturor sa stim cum au reactionat ai tai