| ToreAnd a întrebat:

Tatăl meu pensionar mă jignește, zice că face mișto de mine cand vrea că e tata, mi-a zis că hai sa ne batem daca ești șmecher. Chestia e ca eu evit sa ii răspund, asta mi-ar mai lipsi să mă bat cu...el e un pitic de 1.60, eu sunt pe la 1.80 așa, am studii,licență,o cultură totuși și nu îmi vine să cred în ce țărănisme din astea am fost implicat. Sa îmi iau catrafusele și să plec pe vecie de acolo? Mai stau doar pentru mama și când eram în chirie veneam acasă doar pentru ea, insa deja s-a pus capac. Ce parinte e ala care îți spune fac mișto de tine cat vreau că sunt tactu. Și tu ca adult ce sa faci altceva decat sa pleci? Nu vreau sa intru in mocirla asta. Nici când va muri nu mai vin pe acasă

2 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Citește de două ori ce ți-a scris @wildthing că mare dreptate are.

| wildthing a răspuns:

Dar care e pericolul pana la urma? Si daca face misto de tine ce? Cu ce te afecteaza? E adevarat ceva din ceea ce-ti zice el? Presupun ca nu. Si atunci, de ce nu poti sa-l ignori si sa nu-i mai raspunzi la provocari? Si ce daca zice sa va bateti? Tu nu poti sa te uiti asa la el si sa zambesti ca si cum i-ai spune "hai mah, ma lasi?!"? Presupun ca doar zice, dar nu ar si sari la bataie la propriu...mai ales daca tu nu-i raspunzi cu agresivitate.
E tac-tu, are o varsta, cu multe frustrari acumulate...lasa-l in pace sa-si descarce si el nervii cumva. Sunt sigur ca nu reprezinta un pericol pentru tine, sunt sigur ca doar gura e de el si nu ar duce lucrurile intr-o zona periculoasa. Fii tu ala care cedeaza, fii tu ala mai inteligent, pentru ca nu-i nici o rusine sa cedezi in fata lu' tac-tu...nu e ca si cum te-ar provoca la lupta un rival. happy