| BAM_7947 a întrebat:

Tatuaje! pareri, idei

Răspuns Câştigător
| Laya a răspuns:

Si eu am vrut sa-mi fac unul... undeva dupa ureche, pentru a-l putea ascunde, dar nici pe burta nu e exclus. Pe burta vroiam unul colorat, cu toate c-o sa ti se para o idee tampita, iti voi spune la ce m-am gandit: vroiam pe burta in partea stanga un porcusor care sta rezemat de un gard, purcelusul zambeste si mai jos e scris "Don't worry be happy" laughing. Stiu ca ideea e copilareasca, dar macar e originalabatting eyelashes! Daca vrei un tatto, cauta ceva original, ceva ce sa te reprezinte big grin!

3 răspunsuri:
| BAM_7947 explică:

Ideea este ca ma gandesc foarte serios la un tatuaj dar fiind o chestie cu care ramai pe viata imi este foarte greu sa decit. aici astept pareri de la persoane de peste 18 ani. daca aveti ceva idei nu ezitati sa postati un link spre acel model de tatuaj. mentionez ca nu vreau ceva enorm sau in locuri prea vizibile. pe umar este ok pentru ca daca vreau sa il ascund pot purta ceva cu maneca lunga...

| Silviu_7451 a răspuns:

Romania Mare (de pe timpul regalitatii) pe mijlocul spatelui in dreptul omoplatilor.

| BAM_7947 explică:

Da...eu ma gandeam sa imi fac pe umar sau pe spate. vreau sa il pot ascunde cand este cazul si sa fie oarecum la vedere atunci cand nu trebuie ascuns. oricum tatuajul il fac pentru mine pana la urma si nu ma intereseaza daca il vede prea multa lume.
in continuare astept idei

Întrebări similare