| AvalohAlyn a întrebat:

Te-a gasit vreodata un cutremur important pe neasteptate fiind in trafic, la scoala sau chiar in baie? Cum ati reactionat?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da.Prin 1985 (aprox.) a fost un cutremur de 6, 2 grade ziua, pe la ora 13.Eram pe drum cu masina institutiei.La un moment dat, pe la Fieni soferul s-a dat jos din masina sa-si cumpere ceva.Am simtit masina cum se misca violent si prima mea impresie a fost ca niste copii (sau oameni mari) se distreaza cu masina si o haltane intr-o parte si alta. M-am dat jos sa-i fugaresc si abia atunci am vazut soferul care venea in fuga si striga la mine sa intru inapoi in masina sa plecam, ca eram intr-o zona cu blocuri si era primejdios. Pe drum am vazut lumea iesita pe la poti si discutand.Eu in masina am simtit mai usor cutremurul decat cei de pe jos.Cutremurull din '77 l-am trait la etajul 6 al unui bloc turn! A fost cumplit, cu toate ca la noi la Brasov nu s-a simtit la fel de tare ca in sud.Sa ne fereasca Dumnezeu de urmatorul cutremur.Nu se pune problema ca nu va fi, ci CAND va fi si cat de tare!

4 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Eram singura in casa, in anul 1987 si deodata aud usa sifonierului scartaind si deschizandu-se, am inlemnit de frica, noroc ca stateam la parter si am iesit in fugabig grin

| OanaG a răspuns:

Da, eram pe hol, vara trecuta, am simtit cum s-a clatinat blocul intr-o parte, si la hol am observat.Cand le-am zis parintilor mi-au zis ca sunt nebunalaughing), dar apoi au vazut si ei la stiribig grin

| zorialbi a răspuns:

M-a prins un cutremur la un curs de chimie analitica la facultate si profa ne-a zis ca daca vrem putem sa iesim din sala, daca ne e frica, dar n-a iesit nimeni...chiar daca ne-am cam speriathappy

| papushikroz a răspuns:

Vara trecuta cand am fost la mare a avut loc un cutremur in larg. S-a simtit pana la Bucuresti.Eu dormeam in camera de la pensiune si nu am simtit nimic laughing. Dupa ce m-am trezit mi s-a spus.In seara aceea marea se retrase putin.Era atat de frumoasa si veneau niste valuri destul de mari.