Da, facusem asta in liceu. Asta demonstreaza ca simti nevoia de iubire si sa isi manifeste cineva afectiunea fata de tine.
A dracu modestie
Pai da nu e asa? )
Posibil((:
Îmi amintești de aia de zicea ieri sau acum 2 zile ca s-a îndrăgostit și antrenorul o relație cu unu' de 2 ani fără să-l fi văzut.
Cum sa nu :-))
Chiar de curand am raspuns la o asemenea intrebare.
Deja vu XD.
Sunt curios de cine? de ana
Nu. Cel putin de-a lungul timpului nici nu mai vorbesc :-).
Daca e din orasul tau nu fi negativ omule
Nah, nu cred. Mie mi-a placut si de altele din America cand am stat de vorba cu ele, la mine orice este posibil :-))).
Am patit((:
Nasol :p
E cineva de aici?
Cam da((:
Cine? Cine? :O Sunt eu cumva?
E un baiat, sau doi, inca incerc sa vad((: sau 3 sau 30:0
) E clara situația sper ca nu e Bogdan, ca si mie imi place de el 'hi-hi-hi
Aici nu mai stiu sa răspund((((((:
Da. Dar nu le-am spus (știu mai multe persoane), și nici nu o să le spun! Nici dacă mă tragi în țeapă!
E de pe aici, de fapt sunt mai multi, dar mna
Asa si la mine((((:
Care suntt cei de care te-ai atașat?
Eeeeeeh((((:
Eu nu mă risc să scriu aici, văd cei de care m-am atașat și îmi dau delete de la prieteni și ignore direct
Iti dai seama((:
Da, normal. Poti sa comunici cu cineva prin alte metode decat fata in fata si atunci ai o reactie de un anumit fel catre el.
Da am avut o astfel de relatie la distanta, ne-am cunoscut pe internet si am vorbit o perioada buna pana ne-am intalnit. Nu a fost genul de iubirea vietii mele dar a tinut relatia in jur de un an. Ideea este ca nu se mentine usor o relatie la distanta stiti zicala romaneasca: " Ochii care nu se vad se uita".