Nu prea faci mare lucru, trece de la sine, dupa care-o iei de la capat. capeti in schimb experienta. asta-i rostul lumii.
Caut urgent altul, de ce sa stau singura? Mototolul a plecat pentru ca se simtea vinovat sau pur si simplu l-am lasat ca nu-mi placea...mototolul!
Nu m-am despartit de nimeni inca dar daca m-as desparti cred ca as innebuni sau mi-as lua bicla si as merge pana ma ia Aghiuta
Il dau dracul si imi iau altu!
sau... plang plang plang si iar plang...
parca mai bine suna 1 varianta
Party...glumesc! Plang un pic, dupa ies pe afara sa ma calmez, beau un ceai/cioclata calda intr-un restaurant cu o prietena, dupa ma adun frumos si-mi reorganizez viata.
Eu iti recomand sa iesi cu prietenii, ei sigur stiu cum sa te inveseleasca. Fa o cura cu filme de comdie, fa multe iesiri in aer liber
In 2006 cand m-am despartit de fosta (si CLAR ultima), am innebunit asa de rau incat ajunsesem pe calea ferata pe langa Bixad (putin mai sus de Satu Mare pentru cine nu stie) cu o sticla de Hanul Ars in mana, pana m-a prins politia de frontiera si mi-am luat-o la ceafa pana m-am trezit si din bautura si din prostie. Apoi tot politia mi-a dat 500 de mii sa ma intorc in "minunata" regiune de sud a tarii de care mi-e atat de mult drag, incat de bucurie m-am oprit in Cluj si m-am facut iar muci de toti banii. Acasa am ajuns dupa vreo 2 saptamani, unde ma cauta politia ca facusem balamuc general pana sa plec de tembel pe calea ferata. Vorba aia, oamenii isi gasesc refugiul in refugii si bautura. Daca as mai pati vreodata sa-mi iau teapa (desi nu am cum; dupa cum spunea si Al Bundy "I never lose. Because I never try!"), cred ca as iesi cu tovarashii si as bea de necaz pana m-as tampi de nervi si-as incepe sa beau de bucurie ca am scapat de o alta panarama.
SunShine_5894 întreabă: