Normal,e starea obisnuita a omului,ne nastem si murim singuri,desi o viata intreaga luptam sa fim "impreuna",omul fiind o fiinta sociabila si mult mai mult decat atat.
Tu aici,te referi la singuratatea celui care isi vede prietenii angajati in relatii,plimbandu-se mana in mana cu persoana iubita,razand fericiti,o situatie la care ai vrea sa ajungi,dar nu stii cum?
E greu sa-ti "dezerteze" toti prietenii,dar motivul pentru care o fac este romantic si frumos,vei ajunge si tu acolo.
Pana atunci,stai de vorba cu blogul personal,vezi filme,iesi la patinaj,mergi la sala,citeste o carte,umple-ti timpul constructiv, in tine investesti, tie iti faci un bine.
Vei intelege asta la prima impresie buna pe care o vei face, pe neasteptate!
Singuratatea e vacanta pe care ne-o luam de la lume, foloseste-o in scop util!
Cioran spunea prin scrierile lui ca omul este mereu singur....si parca i-as da dreptate!
Da, stau in aceeasi casa cu nevasta, da' ma simt singur. "Since we sharing the same bed we don't share the same dreams anymore"...
Aici cred ca intervine monotonia.E intr-adevar trist ce se-ntampla in relatiile de cuplu dupa o anumita perioada.
Nu monotonia ii de vina. Ii ceva legat de "spending habits". Prostia mea ca am crezut ca se poate schimba ceva in asta si ca restul compenseaza...
Adevărul e că mereu vom fi singuri.
Oamenii din jurul nostru sunt doar decorațiuni... fără de care nu am putea trăi, ce-i drept.
Atunci cand te simti singur, gandeste-te ca e cineva acolo sus care te iubeste! Nu lasa gandurile rele sa-ti intunece viata. Viata este prea scurta ca sa mai avem timp sa fim tristi! Nu-ti pune increderea prea mult in oameni, asa am facut si eu cautam intelegere si prietenie la oameni si m-au dezamagit! Indeparteaza ratatii si prietenii falsi din viata ta, alege pe cineva potrivit si scapa de singuratate.
Hm. singur. interesanta intrebare. pentru unii e greu sa rasunda fiindca duc lipsa de probleme si se gandesc ca sunt singuri. spre deosebire de altii eu spun DA, CATEGORIC DA. daca prin singur te referi la fara familie, prieteni sau orice forma de sprijin sau incurajare.
anonim_4396 întreabă:
Anonymus101 întreabă: