Deja e prea tarziu. Se putea candva. Acum nu mai pot. Viata mea nu mai poate fi niciodata un nimic.
Toată lumea s-a gândit măcar o dată să se sinucidă. Asta e clar, orice-ar spune mulţi.
Eu nu aş face-o. Şi nu pentru că e păcat sau mai ştiu-eu-ce pentru că nu cred în aşa ceva.
Nu aş face-o pentru că ar însemna că ma pierdut. Şi mie nu-mi prea place să pierd. E viaţa mea un nimic? Ok, atunci hai să văd ce pot face ca să nu mai fie aşa.
Noroc.
Buna!
Sigur ca nu. Nu m-as sinucide pentru ca nu vreau sa ajung in Iad. Sinuciderea este un pacat fara iertare.
Succes!
Pa, pa.
Da eu sincer da.Am avut multe necazuri si incurcaturi si uneori m-am gandit la asta. T_T
D'oh, defineste "viata ta e un nimic". Orice ar fi, daca esti sanatos, esti puternic poti sa o iei de la capat. Nu ai cancer, Doamne-fereste, nu?
NU, sinuciderea este cel mai mare pacat si nu merita sa iti strici viata de dupa moarte pentru ca nu iti place asta, sa iti intristezi familia si prietenii prin un asa gest.In plus viata e frumoasa mereu, depinde din ce unghi o privesti.